Азбука, для малят
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
Азбука, для малят
kvu1 |
![]()
Пост
|
новенький ![]() Група: Учасники Повідомлень: 8 З нами з: 17.01.06 Пірат №: 1.739 ![]() |
Азбука для малят ![]() Відсканував книжку, однієї сторінки немає, зібрав до купи, у слайтшоу ~8Мб. rapidshare.de www.sendspace.com Слайдшоу шара закінчилася, тепер тільки трекер: Купуйте ліцензійну продукцію! Інтернет-крамниці: УМКА / АртВертеп / Наш Формат / Книгарня "Є" Тех. Дані: Формат файлу: PDF Сторінок: 67 Розмір: 27MB Книжка шара закінчилася, тепер тільки трекер: Купуйте ліцензійну продукцію! Інтернет-крамниці: УМКА / АртВертеп / Наш Формат / Книгарня "Є" |
![]() ![]() |
laks |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Так АБЕВЕГЕДЕЙКА і ця може бути - kvu1 дякую за реліз цієї книжечки! Але мені більше від видавництва Веселка сподобалась (це моя думка)! До речі малюнки Ви, цієї книжечки бачили (крім kvu1)? - я так! Мені одне не сподобалось, що малюнки радянські. Наприклад там дідусь у валянках зі соломи (тай шнурком тряпки на нозі зав'язані} - це ж так носилося у Росії а не в Україні! Де подівся Котигорошко, й українська символіка? - питання до видавців.
Записуйте цю АБЕВЕГЕДЕЙКу дуже якісно наскеновано (ось би знати якою програмкою малюнки у файл ехе перевели...) і віршики зі малюнками веселі й повчальні ![]() Редаговано. Smoke. |
distributor |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Додано книжку для друку
|
polyany |
![]()
Пост
|
Member ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 12 З нами з: 17.12.06 Пірат №: 5.010 ![]() |
Дуже цікаво... Хотілося б більше дитячих книжечок...
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Текстова Версія | Поточний час: 18.04.21, 5:22 |
Українська версія Invision Power Board (Free Trial) v.2
© 2021 IPS, Inc.
|