Оплата сервера, не словом, а ділом
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
Оплата сервера, не словом, а ділом
| Admin |
Tue 29-Aug 06, 5:43
Пост
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Група: Адміністрація Повідомлень: 4.944 З нами з: 6.06.04 Пірат №: 1 |
Дякую всім хто допомагав з оплатою серверів
Нажаль, через світову фінансову кризу помножену на українське жлобство, ми були змушені відмовитись від серверів роздача релізів продовжиться через торрент-трекер |
![]() ![]() ![]() |
| Deather |
Tue 29-Aug 06, 8:10
Пост
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Модератор Повідомлень: 1.142 З нами з: 15.06.06 З: м. Рівне Пірат №: 3.280 |
А як мены з України переказати? Обов'язково треба мати картку? Чи можна якось через банк?
-------------------- Барук хазад! Хазад ай-мену!
|
| Admin |
Tue 29-Aug 06, 8:34
Пост
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Група: Адміністрація Повідомлень: 4.944 З нами з: 6.06.04 Пірат №: 1 |
|
| quer |
Tue 29-Aug 06, 8:38
Пост
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 118 З нами з: 30.07.06 Пірат №: 3.538 |
1. Можна перераховувати іншим способом, а не кредитною карткою ?
Для мене приємливішим варіантом було б піти в банк і перерахувати кошти. (по причині зараз на картці відсутні кошти, до з/п пару тижнів) і я маю великий сумнів, що ел.картки видані в Україні для отримання з.п. в національній валюті підходять для PayPal Якщо я не помиляюсь, то PayPal не працює з країнами СНГ.) 2. Потім потрібно звернути увагу на направленість сайту. ШАРА Мінімальна сума внеску планується 10$ в перерахунку на гривні це 50 грн. Тобто за такі кошти людина в україні може спокійно купувати 2 ліцензійні CD або 1 DVD. Тому ті хто перерахує кошти можна перелічити по пальцям, а ті хто це робитиме одиниці. Але ж кошти потрібні не раз і не два... Тому пропонує простий розрахунок. Зареєстровано 2.686 активних користувачів 700 з України буде десь 400 припустимо що половина пришле по 1$ (це цілком реально знайти 50 чоловік які погодяться переслати 5,2 грн, ніж 1 людину яка вишле 50$) 200 х 1$ = 200$ + ще перерахують люди хто зараз за межами України. Звичайно я назвав 1$ не як константу, можливо хтось перерахує більше, хто менше, але копійка до копійки Ось такі роздуми. -------------------- І в слав'янофіли
Так і претесь... І всі мови Слав'янського люду — Всі знаєте. А своєї Дастьбі... |
| Praeceptor |
Tue 29-Aug 06, 8:54
Пост
|
|
Unregistered |
Треба думати на рахунок того сервера "Профи" Думаю 699 грн на місяць назбирати цілком реально Зато буде все нормально працювати в ЮА-ІХ
|
| Admin |
Tue 29-Aug 06, 8:57
Пост
|
QUOTE Тобто за такі кошти людина в україні може спокійно купувати 2 ліцензійні CD або 1 DVD за такі кошти вона отримає швидкий доступ до 320 Гіг, а це в перерахунку, біля 500 ріпів DVD або більше 1000 музичних СіДі в АРЕ якості.Крім того я би не став дивитися на к-сть зареєстрованих користувачів, це не показних активних користувачів, та користувачів які переживають за спільну справу. Перерахунок грошей з України по одному долару це коли витрати на одиницю перекриють доходи, цим не вигідно займатися. Гроші потрібні в американському банку з якого робиться оплата за сервер, їх якось туди треба зібрати. Якщо вам відомо як перевести гроші з українського банку в американських без значних втрат тих самих грошей та часу то цей варіант можна розглядати. Кількість переказів також залежить від суми яке збереться, можна оплачувати щомісяця, можна зробити передоплату, можна заплатити $350 за інсталяцію і щомісячна сума буде дещо меншою. Все залежить від того скільки людей схочуть чи будуть мати можливість домомогти. Основна ставка робиться на закордонних користувачів, їх більше, а з України і так не дешево виходить користуватися шарою, всі це розуміють |
| quer |
Tue 29-Aug 06, 11:01
Пост
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 118 З нами з: 30.07.06 Пірат №: 3.538 |
це не показних активних користувачів, та користувачів які переживають за спільну справу.
//я не брав усіх, а лише десь 5 % активних Перерахунок грошей з України по одному долару це коли витрати на одиницю перекриють доходи, цим не вигідно займатися. //Не потрібно, щоб кожен перераховував кошти за кордон (комісія велика і невигідно). Спочатку аккумулюємо кошти на рахунку, а потім переводимо вже суму за кордон. Якщо вам відомо як перевести гроші з українського банку в американських без значних втрат тих самих грошей та часу то цей варіант можна розглядати. Зараз на думці є 2 варіанти. 1. Відкрити в Україні рахунок, на який будуть надходити кошти від користувачів СНД, потім перераховувати кошти закордон. 2. Створити гаманець (WZD) в ел.системі наприклад Webmoney і коли назбирається сума, через обмінники конвертувати в РаyPal я гадаю приємливішим варіантом було б Вебмані - наприклат приватбанк розповсюдженй в Україні і через ньго можна перераховувати кошти. Основна ставка робиться на закордонних користувачів але й з України допомога може бути -------------------- І в слав'янофіли
Так і претесь... І всі мови Слав'янського люду — Всі знаєте. А своєї Дастьбі... |
| WWWovan |
Tue 29-Aug 06, 11:02
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 63 З нами з: 16.11.05 З: Київ Пірат №: 917 |
Із задоволенням внесу свою маленьку лепту. В межах $10.
Але яким чином? Живу в Києві. |
| kasper |
Tue 29-Aug 06, 12:55
Пост
|
|
Unregistered |
Привіт,
Із задоволенням пожертвую баксів 100 (для початку Тільки от з оплатою буде непросто... Тому підтримую висловлені рішення. Адмін - найкраще буде коли ти сам організуєш свій рахунок (вебмані). Тоді люди з україни легко зможуть його поповнювати. (про кредитки забудь - більше половини заб'є на то діло) До решти - прохання припинити триндьож по мінімальмі суми. Якщо НОРМАЛЬНО не підтримати цей унікальний проект (який дає в десятки разів більше користі ніж тупі політикани з трибуни і інші осоружні міністерства) то він просто накриється. P.S. Далеко не всі фільми можна купити на піратській болванці. P.P.S. vanjouke діло каже. |
| Admin |
Tue 29-Aug 06, 13:10
Пост
|
kasper, відкрити рахунок вебмані це не проблема, їх виводити за кордоном складно
оплата карткою чи черед мобільний телефон є дуже зручною для закордонних користувачів і paypal лугко перевести на банківський рахунок чи сплачувати безпосередньо з нього |
| Deather |
Tue 29-Aug 06, 13:40
Пост
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Модератор Повідомлень: 1.142 З нами з: 15.06.06 З: м. Рівне Пірат №: 3.280 |
Якщо знайдете спосіб для тих, хто мешкає в межах України, постіть.
А на рахунок припинити розмову про незначні внески - вибачайте, ще не заробляю так багато. Доларів з 10 перекажу, скоріш за все і не раз, бо проект класний, було б тільки як. -------------------- Барук хазад! Хазад ай-мену!
|
| Admin |
Tue 29-Aug 06, 14:11
Пост
|
в Києві можна перевести гроші на paypal, деталі на сайті platinum-trade.com також там можна перевести в paypal через «Аваль-Експрес» та "Приват24"
якщо це вам зручно |
| quer |
Tue 29-Aug 06, 14:24
Пост
|
|
До решти - прохання припинити триндьож по мінімальмі суми.
Тобто Ваше висловлювання направлено більш або менш в мій адрес. Щож Вам пояснюю. 1. Ви звернули увагу на мої слова "я назвав 1$ не як константу" 2. Якщо Ви були уважні і помірковані, то зрозуміли, що я висловив думку не обмежуватися закордонними учасниками, а залучити як найбільше. 3. Існує закон в економіці який формулюється приблизно так "краще продати 1000 кг яблук по 1 долару, ніж 1 золоте яблуко за 1000 дол". Якщо НОРМАЛЬНО не підтримати цей унікальний проект (-=скіп=-) то він просто накриється. так я і думаю про підтримку, імена людей в Україні, які будуть перераховувати по 100 дол, кожного місяця потрібно друкувати на пеншій сторінці. З.І. Ще раз не потрібно судити про допомогу по розміру внеску. -------------------- І в слав'янофіли
| Admin |
Tue 29-Aug 06, 14:25
Пост
|
Перші надходження, перша подяка до Yuriy D.
|
| fragov |
Tue 29-Aug 06, 14:32
Пост
|
|
Member ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 24 З нами з: 1.09.05 З: Україна, Полтава Пірат №: 508 |
Сам живу в Україні, але маю PayPal акаунт, хоча тут не часто буваю останній час (трафік скажено дорогий) думаю від $10 не вмру.
-------------------- www.poltavaforum.com - Полтава форум
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Текстова Версія | Поточний час: 3.09.10, 1:32 |
|
|
|
|
Українська версія Invision Power Board (Free Trial) v.2
© 2010 IPS, Inc.
|