Sex у нашому селі 5 - Політичний (2006)
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
Sex у нашому селі 5 - Політичний (2006)
nazar2002 |
![]() ![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 122 З нами з: 5.08.06 З: м. Калуш Пірат №: 3.562 ![]() |
![]() Якість: mp3/256kbps + covers Тривалість: 58:20 хв. Розмір: 106 Мб. На обкладинці вказано, що цей випуск – останній в серії "Секс у нашому селі". Чесно кажучи, не віриться. Так вже сталося, що коломийки, вочевидь, ще довго лишатимуться актуальним, гострим жанром. А пісні, представлені тут, я б назвав саме коломийками по суті – хоча форма дещо відрізняється. Коломийки виросли. Стосується не тільки кількості рядків у текстах. Власне кажучи, жодне мас-медіа не здатне, або не бажає, так коротко й чітко описати ситуацію в країні. І політичну, і моральну. Простими словами – зрозуміє кожен. З гумором, звісно – інколи дуже прямолінійним. Але інколи цей сміх має такий гіркий присмак, що аж ніяково стає – а де ж, а як, а хто же ж винний? Зовні така проста, ненав’язлива – ця збірка виносить на поверхню доволі великі питання. Мабуть, якби не затиснута в зубах усмішка, було б зовсім погано – а так навіть весело. Власне, допоки є усмішка, є і надія, що вистачить сили зробити все правильно. Хотілося б вірити. © UMKA
Rapidshare.com Частина 1 Rapidshare.com Частина 2 |
![]() ![]() ![]() |
nazar2002 |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 122 З нами з: 5.08.06 З: м. Калуш Пірат №: 3.562 ![]() |
Готово. Можете качати. Гарного настрою.....
![]() -------------------- Я люблю всіх, хто любить Україну!!!
Я люблю всіх, хто живе для України!!! Я люблю всіх, хто в серці має УКРАЇНУ!!! |
шПійон |
![]()
Пост
|
![]() Member ![]() ![]() Група: Учасники Повідомлень: 21 З нами з: 27.04.07 З: Львів Пірат №: 8.291 ![]() |
Ну що ж, ще другу частину допомпувати і альбом в мене... дякую
![]() |
historicc |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Додайте, будь ласка, на сайт хвайлики, а то ніззя завантажувати з рапід (злий адмін
![]() |
Admin |
![]()
Пост
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Група: Адміністрація Повідомлень: 4.946 З нами з: 6.06.04 Пірат №: 1 ![]() |
|
Bobo_Dark |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
А можна куди нібудь на FTP залити ?
|
svinp |
![]()
Пост
|