Василь Попадюк & Papa Duke (2006), Усім любителям живої скрипки! (mp3, ape)
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
Василь Попадюк & Papa Duke (2006), Усім любителям живої скрипки! (mp3, ape)
Zlata_G |
![]() ![]()
Пост
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 33 З нами з: 15.08.07 З: Львів Пірат №: 11.046 ![]() |
![]() Якість: MP3 192 kb/s, APE + covers Тривалість: 53:15 хв Розмір: 78,3 Мб (mp3); 361 Мб (APE) Вашій увазі пропонується найновіший (маю надію далеко не останній) альбом відомого українського скрипаля-віртуоза Василя Попадюка, записаний разом з гуртом Papa Duke . Цікава примітка: на виконання композиції Once Upon a Time in America у Василя є офіційний дозвіл автора - Енніо Моріконе, а сам він зізнається, що найбільше любить виконувати саме її. Диск потрапив у мої руки у подарунок від Василя після цьогорічного благодійного концерту, який він разом з гуртом давав у Львові 19 червня. Оскільки на українській шарі він ще не викладався - спішу поділитися з усіма прихильниками творчості нашого талановитого земляка. Звичайно ж я взяла автограф. Побачите його на внутрішній обкладинці диску. Бачила, що Василь подарував ще зо два двд диски. Можливо щасливі власники є користувачами української шари. Тоді до них величезне прохання - поділіться, будь-ласка! Адже Василя і його гурт треба не лише слухати - їх треба ще й дивитися! Думаю всі, хто зміг відвідати бодай один з трьох цьогорічних концертів, мене цілковито зрозуміють. До проекту також були залучені: Alexander Fedoriouk – Cymbalom in Hutsul Fantasy, Cranes, Somewhere in Bukovyna, Carpathian Hoedown and Lark Alexander Boychouk – Soprano Saxophone in Romance, Clarinet in Cranes, Cloud and Lark Rosendo (“Chendy”) Leon – Incredible Percussion in Dark Eyes, Somewhere in Bukovyna, Sun, Real Gypsy, Cranes and Cloud Pavlo – Spanish Guitar solo in Dark Eyes (Pavlo appears courtesy of Sleeping Giant Music) Приємного прослуховування!
шара закінчилася, тепер тільки трекер: > RAPIDSHARE < |
![]() ![]() ![]() |
bozhidar |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Validating Повідомлень: 533 З нами з: 3.09.05 Пірат №: 522 ![]() |
![]() |
Zlata_G |
![]()
Пост
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 33 З нами з: 15.08.07 З: Львів Пірат №: 11.046 ![]() |
|
TARASSA |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Учасники Повідомлень: 120 З нами з: 24.01.07 З: BUNGURASU Пірат №: 5.921 ![]() |
![]() ![]() |
zsyrome |
![]()
Пост
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 35 З нами з: 14.10.05 Пірат №: 715 ![]() |
Дуже дякую
![]() |
rostar |
![]()
Пост
|
![]() Member ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 18 З нами з: 10.12.06 З: London Пірат №: 4.953 ![]() |
Дякую
![]() |
olesya |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Оце неймовірний сюрприз!
Я шукала цей диск. Дякую дуже! |
Vasilisk |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
А ось тут лінк на віслюка
|
chyu |
![]()
Пост
|
![]() Member ![]() ![]() Група: Учасники Повідомлень: 10 З нами з: 9.10.06 З: Прилуки, Чернігів Пірат №: 4.140 ![]() |
Велике вам СПАСИБІ!
Не можу сказати, що почув вперше, бо у мене був диск "10 кращих хітів", але цей ще більше вразив. Буду й решту качати й слухати і всім рекомендувати. |
Darkman |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Учасники Повідомлень: 108 З нами з: 30.08.07 Пірат №: 11.410 ![]() |
Проблемма с файл 2, на APE (тобто, конкретніше, з силкой на цю файл, на Рапіді...)
Лінк на Рапіді на цей файл видає: "Server #112.rapidshare.com unavailable due to hardware-problems. We are working on it." (Сервер 112 недоступний із за Хардвейр-проблемми. Ми працюємо над проблемою) Таке ніби коли раніше я бачив, але рідко... Повинні полагодити думаю, так? Якщо не полагодять, скажемо через декілька днів - можна 2-ою архів на АПЕ, якщо у кого він ще є.... Все ж таки сподіваюся на лагодження сервера на Рапіді ![]() Дякую за увагу... |
Darkman |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Учасники Повідомлень: 108 З нами з: 30.08.07 Пірат №: 11.410 ![]() |
файл / силка 2 - OK!!!!
![]() |
Volodia |
![]()
Пост
|
Member ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 24 З нами з: 9.09.06 З: San Francisco Пірат №: 3.760 ![]() |
Дякую! Дуже цінна музика!
![]() |
Oleksao |
![]()
Пост
|
![]() Member ![]() ![]() Група: Учасники Повідомлень: 10 З нами з: 18.07.08 Пірат №: 19.324 ![]() |
а нівкого немає так щоб одним архівом
тільки не на віслюку попередньо дякую -------------------- так добре що ви є...
|
Admin |
![]() ![]()
Пост
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Група: Адміністрація Повідомлень: 4.946 З нами з: 6.06.04 Пірат №: 1 ![]() |
|
apetrov |
![]()
Пост
|
новенький ![]() Група: Учасники Повідомлень: 1 З нами з: 5.09.08 Пірат №: 20.496 ![]() |
Дуже дякую.
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Текстова Версія | Поточний час: 13.12.19, 13:28 |
Українська версія Invision Power Board (Free Trial) v.2
© 2019 IPS, Inc.
|