Михайло Каменюк - фрагменти з кн. "Аз і Я", аудіокнига, поезія
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
![]() ![]() ![]() |
Михайло Каменюк - фрагменти з кн. "Аз і Я", аудіокнига, поезія
Віктор |
![]() ![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 682 З нами з: 14.12.07 Пірат №: 14.124 ![]() |
Михайло Каменюк - фрагменти з кн. "Аз і Я"
Формат: MP3, 96 кбіт/с Читає: автор В Інтернеті: офіційний сайт Михайла Каменюка Михайло Каменюк - журналіст, публіцист: краєзнавець, природозахисник, дослідник екології української культури, поет народився 10 листопада 1948 року в селі Григорівка Могилів-Подільського району на Вінниччині в родині селян-колгоспників. Тут, на Наддністрянщині, багатій справжніми гірськими краєвидами, зрідні маленької Швейцарії, та глибинною історією і етнографією ( село Григорівка виникло на місці древнього поселення осілих скіфських племен над Дністром і занесене до відповідного історико-ландшафтного реєстру), пройшло його дитинство і юність, відповідно збагачені враженнями, що вплинули на перші літературні спроби. Поезії Каменюка популярні особливо в молодіжному середовищі завдяки їх експресивності, здоровому скепсису, особливій мелодійності та ритміці. Пісні на його тексти рівнозначно виконують як барди , так і академічні хори, а на творчі вечори поета неодмінно збирається чимало публіки різного віку та вподобань. К. – хороший наставник молоді як в журналістиці, так і в літературі, де він має десятки вдячних талановитих учнів. Уважні дослідники творчості Каменюка: український письменник і критик Леонід Пастушенко, відомий поет і літературознавець Микола Холодний, вчений Інституту літератури Академії наук України Микола Бондар, літературний критик Тарас Салига, професор з Канади Яр Славутич сходяться на одному: його поезія вигідно презентує літературне покоління українських “сімдесятників” минулого століття, є самобутнім острівцем в океані української літератури. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() > Альтернативні лінки < |
![]() ![]() ![]() |
Текстова Версія | Поточний час: 6.03.21, 11:40 |
Українська версія Invision Power Board (Free Trial) v.2
© 2021 IPS, Inc.
|