Джордж Орвелл - Скотоферма, радіоспекталь
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
Джордж Орвелл - Скотоферма, радіоспекталь
| Віктор |
Mon 8-Dec 08, 5:11
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 675 З нами з: 13.12.07 Пірат №: 14.124 |
Джордж Орвелл - Скотоферма
Якість: MP3 128 кбіт/с Розмір: 294 Мб Тривалість: 5 год. 28 хв. Жанр: казка, антиутопія, сатира Читає: Олена Майданович, Наталка Самчик, Емма Будник, Вiктор Мудревський, Олексiй Фiлатов Студія:КРОК Радіо, Житомир 102,2 МГц Постановник та звукорежисер: Iгор Iваницький Рік запису: 2001 Із передмови автора до українського видання: "Мені незвичайно залежить на тому, щоб люди на Заході, Европи побачили радянський режим таким, яким він є. Більш-менш від 1930 р. я не бачу жодної ознаки, що СРСР дійсно поступає в напрямку чогось, що можна б обґрунтовано назвати соціалізмом". Музично полотно радіо-спектаклю оздоблено ідеологічною музикою радянської епохи: "народні" пісні на славу Сталіна, партії.. Подекуди фрагменти розповідей очевидців. Промови Леніна, Сталіна. Що найкращим чином занурюють читача у час коли "жити стало краще, жити стало веселіше". Особлива подяка п. Ігору Iваницькому від колективу SHARE|NET.UA за ексклюзивно наданий аудіозапис > Натисніть тут щоб відкрити/закрити спойлер. < |
![]() ![]() ![]() |
| Andrij123 |
Fri 6-Mar 09, 0:33
Пост
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 191 З нами з: 19.05.07 З: Львів Пірат №: 8.931 |
Важкі часи це були що і казати…
Особисто я не люблю такі речі слухати і на такі теми вести дискусії, але часом буває варто нагадати собі про те що було. А тут доречі сатира на висоті. Дякую. |
| weber |
Wed 4-Nov 09, 3:12
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 163 З нами з: 25.12.06 З: Київ Пірат №: 5.342 |
stripedM, прибери в 1 і 2 в кінці файл а то воно в мене вибиває на власні файли. 3 нормально.
|
| Віктор |
Wed 4-Nov 09, 5:26
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 675 З нами з: 13.12.07 Пірат №: 14.124 |
Гаразд, виправив. Раніше цей додаток не грав ролі, та буквально вчора MediaFire втілили оновленя ресурсу.
|
| Elis |
Wed 21-Jul 10, 18:52
Пост
|
|
новенький ![]() Група: Учасники Повідомлень: 3 З нами з: 26.04.09 Пірат №: 30.080 |
Дякую!!!
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Текстова Версія | Поточний час: 3.09.10, 1:39 |
|
|
|
|
Українська версія Invision Power Board (Free Trial) v.2
© 2010 IPS, Inc.
|