Фотки Фотки Фотки Фотки Фотки

Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )

каскадний · стандартний · [ лінійний ]

> Контрабас - Контрабас (2008), Класний альбом, який важко знайти!

hucul
post Mon 2-Mar 09, 21:21
Пост #1

Advanced Member

Група: Активні Учасники
З: ВашінгтонUS-ЛьвівUA
Пірат №: 3.131

user posted image
Контрабас - Контрабас (2008)

Якість: MP3, 320 kbps, 44100Hz Joint Stereo
Тривалість: 47:48 хв.
Розмір: 109 Мб.

Контрабас – україномовний акустичний гурт із Полтави. Така назва зовсім не означає, що серед музикантів є контрабасист. Це скоріше філософія, ніж музичний інструмент. Контрабас – це символ акустичної музики, це те, що поєднує в собі мінімум нот і максимум ритму.
У "Контрабасі" немає контрабаса… Але є дещо цікавіше: є козобас, зроблений власноруч солістом гурту, є барабан із тарілкою, є бугай, є сокира й дерев’яний гребінець, які також стають музичними інструментами, є акустична гітара і губна гармоніка, є хороші, красиві пісні. Контрабас – це і ніжна лірика, і тонка іронія, і веселі ритми, і хороший настрій. Це позитивна акустична музика.

На сьогоднішній день, як відомо, склад і звучання Контрабасу змінилися доволі серйозним чином. Отже, дебютний альбом є одночасно і раритетним свідченням – такого Контрабасу, як тут, більше не існує вже ніде, крім паралельних альтернативних світів. Трохи шкода – бо було таки прикольно. Але й не дуже шкода – бо нинішній Контрабас, зазнавши змін, не стає гіршим, стає іншим. Втім, про результати змін говорити ще дещо зарано – на відміну від перших підсумків. А підсумки такі: у площині молодої української музики Полтавщину представлено не надто густо, і Контрабас тут з’явився зовсім не так давно. Тож тим більш приємно, що свіжа команда одразу заявляє про себе уміхнено, барвисто – хочеться продовження. І не тільки тому, що просто цікаво, як гурт звучатиме тепер, з інструментами власного виготовлення. Хочеться продовження, бо щирість і якісна простота, які звучать на першому альбомі – підкуповують. Стосується і текстів, і музики, і настроїв – чесно, ясно, без позування. Привітно.©УМКА
  • 01. Подоріжжя від Полтави...
  • 02. Речі, що завжди в ціні
  • 03. Дещо про зміну зовнішності
  • 04. Максова
  • 05. Добрий настрій
  • 06. Нічний блюз
  • 07. Осінь
  • 08. Тримовна
  • 09. Пісня звийчайної людини
  • 10. Сьоме небо
  • 11. Я увірував, шо
  • 12. Залізяка (українська народна)

Тексти пісень
> Посилання <
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topicStart Poll
Відповідей(1 - 6)
boyko
post Tue 3-Mar 09, 9:35
Пост #2

Advanced Member

Група: V.I.P. Клуб
З: Краків, Закерзоння
Пірат №: 33

Дякую за цей альбом. Гурт "Контрабас" я почув вперше минулого року в Києві на Майдані, на концерті з нагоди Дня Незалежності. Сподобалося і довго шукав записів. hi.gif
+Quote Post
hucul
post Tue 3-Mar 09, 14:10
Пост #3

Advanced Member

QUOTE(boyko @ Mon 2-Mar 09, 20:35)
Дякую за цей альбом. Гурт "Контрабас" я почув вперше минулого року в Києві на Майдані, на концерті з нагоди Дня Незалежності. Сподобалося і довго шукав записів.  hi.gif
*

На здоровя сам я цю групу почув на збірці слухай своє але альбом десь придбати чи знайти було просто не можливо і раптом позавчора таки знайшові в хорошій якості томі без затримок виставив цікаво одне шо ви єдиний який написав а решта 15 людей які скачали взяли і пішли далі як і з іншими альбомами Дякую!!!
+Quote Post
MisterR
post Wed 4-Mar 09, 7:17
Пост #4

Advanced Member

Група: Модератор
З: Львів
Пірат №: 1.270

hi.gif

Дуже дякую.
+Quote Post
Ali Baba
post Fri 13-Mar 09, 23:30
Пост #5

Advanced Member

Пірат №: 659

QUOTE(hucul @ Tue 3-Mar 09, 1:10)
...цікаво одне шо ви єдиний який написав а решта 15 людей які скачали взяли і пішли далі як і з іншими альбомами Дякую!!!
*

Шановний hucul!
Дуже дякую за гарну музику! Ця група для мене стала приємною несподіванкою! Маю намір купити цей альбом. Я його знайшов на УМЦІ (ніби є в наявності) і на УкрМюзік - але там його нема на складі.

Стосовно Вашого зауваження - можливо дехто слухає-наслухатись не може, тому й не відписує wink.gif

Добре що в Україні з музикую ситуація більш-менш стабілізувалась: є з чого вибирати. Ще б так з кінематографом...

Ще раз дякую! Ви виставляєте дуже цікаві речі! hi.gif
+Quote Post
hucul
post Sun 15-Mar 09, 4:34
Пост #6

Advanced Member

QUOTE(Ali Baba @ Fri 13-Mar 09, 10:30)
Шановний hucul!
Дуже дякую за гарну музику! Ця група для мене стала приємною несподіванкою! Маю намір купити цей альбом. Я його знайшов на УМЦІ (ніби є в наявності) і на УкрМюзік - але там його нема на складі.

Стосовно Вашого зауваження - можливо дехто слухає-наслухатись не може, тому й не відписує  wink.gif

Добре що в Україні з музикую ситуація більш-менш стабілізувалась: є з чого вибирати. Ще б так з кінематографом...

Ще раз дякую! Ви виставляєте дуже цікаві речі!    hi.gif
*

Дякую і дійсно цей диск є в УМЦІ обовязково подам лінк якось прогавав на їхньому сайті. Про відгуки це нічого головне, що люди слухають я мабуть не в настрої був, а правду люблю вмазати. Дякую
+Quote Post
Gycel
post Mon 23-Mar 09, 19:43
Пост #7

Member
**

Група: Учасники
Пірат №: 13.866

нычого не важко -можна замовити на умці, та й сам гурт багато концертує.
а в Потаві так взагалі простіше простого.
+Quote Post

Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

Map Текстова Версія Поточний час: 3.09.10, 1:32
TOP.TOPUA.NET Балачка Переклад
Українська версія Invision Power Board (Free Trial) v.2 © 2010  IPS, Inc.