Контрабас - Контрабас (2008), Класний альбом, який важко знайти!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
Контрабас - Контрабас (2008), Класний альбом, який важко знайти!
| hucul |
Mon 2-Mar 09, 21:21
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 417 З нами з: 1.06.06 З: ВашінгтонUS-ЛьвівUA Пірат №: 3.131 |
![]() Якість: MP3, 320 kbps, 44100Hz Joint Stereo Тривалість: 47:48 хв. Розмір: 109 Мб. Контрабас – україномовний акустичний гурт із Полтави. Така назва зовсім не означає, що серед музикантів є контрабасист. Це скоріше філософія, ніж музичний інструмент. Контрабас – це символ акустичної музики, це те, що поєднує в собі мінімум нот і максимум ритму. У "Контрабасі" немає контрабаса… Але є дещо цікавіше: є козобас, зроблений власноруч солістом гурту, є барабан із тарілкою, є бугай, є сокира й дерев’яний гребінець, які також стають музичними інструментами, є акустична гітара і губна гармоніка, є хороші, красиві пісні. Контрабас – це і ніжна лірика, і тонка іронія, і веселі ритми, і хороший настрій. Це позитивна акустична музика. На сьогоднішній день, як відомо, склад і звучання Контрабасу змінилися доволі серйозним чином. Отже, дебютний альбом є одночасно і раритетним свідченням – такого Контрабасу, як тут, більше не існує вже ніде, крім паралельних альтернативних світів. Трохи шкода – бо було таки прикольно. Але й не дуже шкода – бо нинішній Контрабас, зазнавши змін, не стає гіршим, стає іншим. Втім, про результати змін говорити ще дещо зарано – на відміну від перших підсумків. А підсумки такі: у площині молодої української музики Полтавщину представлено не надто густо, і Контрабас тут з’явився зовсім не так давно. Тож тим більш приємно, що свіжа команда одразу заявляє про себе уміхнено, барвисто – хочеться продовження. І не тільки тому, що просто цікаво, як гурт звучатиме тепер, з інструментами власного виготовлення. Хочеться продовження, бо щирість і якісна простота, які звучать на першому альбомі – підкуповують. Стосується і текстів, і музики, і настроїв – чесно, ясно, без позування. Привітно.©УМКА
Тексти пісень > Посилання < |
![]() ![]() ![]() |
| boyko |
Tue 3-Mar 09, 9:35
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: V.I.P. Клуб Повідомлень: 93 З нами з: 27.08.04 З: Краків, Закерзоння Пірат №: 33 |
Дякую за цей альбом. Гурт "Контрабас" я почув вперше минулого року в Києві на Майдані, на концерті з нагоди Дня Незалежності. Сподобалося і довго шукав записів.
|
| hucul |
Tue 3-Mar 09, 14:10
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 417 З нами з: 1.06.06 З: ВашінгтонUS-ЛьвівUA Пірат №: 3.131 |
QUOTE(boyko @ Mon 2-Mar 09, 20:35) Дякую за цей альбом. Гурт "Контрабас" я почув вперше минулого року в Києві на Майдані, на концерті з нагоди Дня Незалежності. Сподобалося і довго шукав записів. На здоровя сам я цю групу почув на збірці слухай своє але альбом десь придбати чи знайти було просто не можливо і раптом позавчора таки знайшові в хорошій якості томі без затримок виставив цікаво одне шо ви єдиний який написав а решта 15 людей які скачали взяли і пішли далі як і з іншими альбомами Дякую!!! |
| MisterR |
Wed 4-Mar 09, 7:17
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Модератор Повідомлень: 718 З нами з: 15.12.05 З: Львів Пірат №: 1.270 |
Дуже дякую. |
| Ali Baba |
Fri 13-Mar 09, 23:30
Пост
|
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 150 З нами з: 5.10.05 Пірат №: 659 |
QUOTE(hucul @ Tue 3-Mar 09, 1:10) ...цікаво одне шо ви єдиний який написав а решта 15 людей які скачали взяли і пішли далі як і з іншими альбомами Дякую!!! Шановний hucul! Дуже дякую за гарну музику! Ця група для мене стала приємною несподіванкою! Маю намір купити цей альбом. Я його знайшов на УМЦІ (ніби є в наявності) і на УкрМюзік - але там його нема на складі. Стосовно Вашого зауваження - можливо дехто слухає-наслухатись не може, тому й не відписує Добре що в Україні з музикую ситуація більш-менш стабілізувалась: є з чого вибирати. Ще б так з кінематографом... Ще раз дякую! Ви виставляєте дуже цікаві речі! |
| hucul |
Sun 15-Mar 09, 4:34
Пост
|
QUOTE(Ali Baba @ Fri 13-Mar 09, 10:30) Шановний hucul! Дуже дякую за гарну музику! Ця група для мене стала приємною несподіванкою! Маю намір купити цей альбом. Я його знайшов на УМЦІ (ніби є в наявності) і на УкрМюзік - але там його нема на складі. Стосовно Вашого зауваження - можливо дехто слухає-наслухатись не може, тому й не відписує Добре що в Україні з музикую ситуація більш-менш стабілізувалась: є з чого вибирати. Ще б так з кінематографом... Ще раз дякую! Ви виставляєте дуже цікаві речі! Дякую і дійсно цей диск є в УМЦІ обовязково подам лінк якось прогавав на їхньому сайті. Про відгуки це нічого головне, що люди слухають я мабуть не в настрої був, а правду люблю вмазати. Дякую |
| Gycel |
Mon 23-Mar 09, 19:43
Пост
|
|
Member ![]() ![]() Група: Учасники Повідомлень: 26 З нами з: 3.12.07 Пірат №: 13.866 |
нычого не важко -можна замовити на умці, та й сам гурт багато концертує.
а в Потаві так взагалі простіше простого. |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Текстова Версія | Поточний час: 3.09.10, 1:32 |
|
|
|
|
Українська версія Invision Power Board (Free Trial) v.2
© 2010 IPS, Inc.
|