Улюблені вірші (2003), EAC/APE
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
Улюблені вірші (2003), EAC/APE
Admin |
![]() ![]()
Пост
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Група: Адміністрація Повідомлень: 4.946 З нами з: 6.06.04 Пірат №: 1 ![]() |
![]() Якість: APE/EAC Тривалість: 50:17 Розмір: 207 МБ Відоме українське видавництво "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА" представляє книжку, яка сама розмовляє та співає. На цьому компакт-диску зібрані відомі дитячі вірші українських та іноземних поетів у виконанні Богдана Бенюка та чудової компанії. Я впевнений, що цей диск стане улюбленим у Вашої дитини. © UMKA
шара закінчилася, тепер тільки трекер: |
![]() ![]() ![]() |
Honey |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: V.I.P. Клуб Повідомлень: 218 З нами з: 14.06.05 Пірат №: 352 ![]() |
Чудова збірка віршів для малечі. Було б суперово якщо б вона попала в руки кожному викладачу української мови в суботніх школах зарубіжжя. А то тут не часто почуєш сучасну літературну мову. Деколи, після короткої розмови з деякими тутешніми вчительками, думаєш собі: як вони можуть навчити дітей мови якщо самі її толком не знають.
|
Andriy111 |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Учасники Повідомлень: 65 З нами з: 26.09.04 Пірат №: 46 ![]() |
Ще б книжечку відсканувати і в дежаву хоча б...
чесно нікому не скажемо.... ![]() ![]() ![]() |
Ali Baba |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 150 З нами з: 5.10.05 Пірат №: 659 ![]() |
QUOTE(Andriy111 @ Tue 1-Nov 05, 1:49) Книжка більша за А4 ![]() Мені в сканер не влазить.... -------------------- "Що сховав ти, те пропало; що віддав ти, те твоє" Шота Руставелі
-------------------- Не будь маґлом Підтримуй українське Воно класне |
Andriy111 |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Учасники Повідомлень: 65 З нами з: 26.09.04 Пірат №: 46 ![]() |
А це вже дійсно халепа.....
![]() доречі, може створити якийсь додатковий форум, де були б якісь пости для дітей... ? ![]() |
Admin |
![]()
Пост
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Група: Адміністрація Повідомлень: 4.946 З нами з: 6.06.04 Пірат №: 1 ![]() |
|
KO3AK |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Вже є розділ для мультиків
|
distributor |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
|
Andriy111 |
![]()
Пост
|
Товариші, тут мова взагалі йде про дітей.
Маю не маю, друга справа... Можна від якоїсь порнухи відмовитися, а для дітей треба найкраще качати..... маю купу казок в текстовому і HTML форматі, правда на російській мові..., посортовані..... якщо є бажаючі, можна перекласти, додати іллюстрації і опублікувати...., перешлю свої збереження безкоштовно і без грудної жаби на додаток... ![]() дайте знати, якщо треба таке, доречі на netz.ru викладають багато цікавого для дітей..., можна перекласти на наші сервера, хоча там все рос. мовне, але для дитини і рос мова часто-густо стане у пригоді, і шкода буде, якщо вона буде у моєї дитини асоціюватися тільки з матюками, горілягою і іншими наприємними речами, які заніс до нас п"яний "борец за идеалы", перепрошую за матюки, але з усією повагою, рос мовою написано багато чудових творів і її вивчити т о не є складно, ба навіть почесно, хоча це є моя власна думка. |
north |
![]() ![]()
Пост
|
![]() Member ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 25 З нами з: 2.03.06 З: NewJersy USA Пірат №: 2.162 ![]() |
Улюбленi вiршi (chastyna 1)
virshi - 1 Archiv RAR. MP3 - 320kb/s. Bez parolya PEREZALYTO!!!! ![]() Редаговано north: Sun 22-Oct 06, 10:28 -------------------- Ніколи... , Нікому... , Нічого...
|
north |
![]()
Пост
|
![]() Member ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 25 З нами з: 2.03.06 З: NewJersy USA Пірат №: 2.162 ![]() |
Улюбленi вiршi (chastyna 2)
virshi - 2 Archiv RAR. MP3 - 320kb/s. Bez parolya PEREZALYTO!!!! ![]() Редаговано north: Sun 22-Oct 06, 10:28 -------------------- Ніколи... , Нікому... , Нічого...
|
odin_doma2 |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
о це скарб!
дуже вдячний!!!! маю сам книгу цього видавництва "Абетка" - супер! |
odin_doma2 |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
шановний north!
а чи не могли б Ви перекласти файли із віршами на Рапідшару або ж інший сервер? справа в тому, що в АРЕ мені не дуже зручно, а МР3 - те що треба... Буду дуже вдячний! |
Tarry |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 75 З нами з: 29.12.06 Пірат №: 5.520 ![]() |
Хоча і APE, але чомусь є віршики ("Зайчик в тернині") де звук трохи спотворений.
А так - супер. Мої дітлахи дуже задоволені. Тільки трішки в розпачі через те, що не всі з книжки увійшли на диск. Може є ще один диск? |
сяк |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
крута збірка
|
![]() ![]() ![]() |
Текстова Версія | Поточний час: 18.04.21, 4:48 |
Українська версія Invision Power Board (Free Trial) v.2
© 2021 IPS, Inc.
|