Українські Народні Танцювальні Мелодії (2004), EAC/APE + MP3 256 KB/S
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
Українські Народні Танцювальні Мелодії (2004), EAC/APE + MP3 256 KB/S
KO3AK |
![]() ![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
![]() Якість: EAC/APE Tривалість: 68:28 Розмір: 370 МБ Видавець: Taras Bulba Entertainment Рік видання: 2004 Для тих, хто сумнівався, що українці полюбляють всілякі танці та пов’язані з ними розважанці, цей диск – чорна знахідка. Бо він свідчить безапеляційно – полюбляють. Інакше звідки б взялися ці двадцять шість яскравих треків? І зрозуміло, що, при всьому багатстві представленого матеріалу, це – далеко не вся ще палітра. Але навіть і цих мелодій цілком достатньо, щоб відчути і зрозуміти якусь частку непосидючого українського духу. Ви послухайте – це ж не якісь, пардон, марлезонські балети. Під час таких танців відпочити, тобто поспати, вдасться комусь навряд чи. До того ж – це збірка, на якій представлено визнаних професіоналів у цьому жанрі. Таких, як „Кралиця”, „Троїсті музики”, „Будьмо” та інших. Причому, здібності більшості з цих колективів Ви мали нагоду оцінити і раніше – ми вже представляли їхні персональні видання. Що ж. Як то кажуть, гей-і-гуп! Track List
|
![]() ![]() ![]() |
sliderxq |
![]()
Пост
|
Member ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 24 З нами з: 30.10.05 Пірат №: 825 ![]() |
Дякую!!!!!!!!!!!!
|
romdoc |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 87 З нами з: 19.04.05 З: Ternopil-Ohio Пірат №: 276 ![]() |
Дуже вдячний!!!
-------------------- "Саме дивне в людині те, що вонa нерідко засмучується про втраченe багатство, а що проходить її життя, вона не засмучується".
|
stachus |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Krasno djakuju!
Budem tancjuvaty! ![]() |
knedlyk |
![]()
Пост
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 49 З нами з: 5.10.05 З: Київ-Львів-Краків Пірат №: 658 ![]() |
Дякую!!!!!!
-------------------- "Дивовижний народ українці! Найбільші його вороги сконали своєю смертю" І. Драч
|
vitamin |
![]()
Пост
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 114 З нами з: 31.10.04 З: Кривий Ріг Пірат №: 75 ![]() |
Дякую
|
Vblack |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Я також дуже вдячний
![]() |
totono |
![]()
Пост
|
новенький ![]() Група: Учасники Повідомлень: 2 З нами з: 26.03.09 Пірат №: 28.403 ![]() |
л
Редаговано totono: Thu 3-Dec 09, 21:09 |
VedunAn |
![]()
Пост
|
![]() новенький ![]() Група: Учасники Повідомлень: 6 З нами з: 17.04.09 З: Україна, Київ Пірат №: 29.575 ![]() |
Шановні, а як завантажити "Українські Народні Танцювальні Мелодії"?
![]() Допоможіть. З торрента я знаю як завантажувату. але в цій темі де зсилка? Буду дуже вдячний за допомогу. ![]() |
rff000 |
![]()
Пост
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Учасники Повідомлень: 30 З нами з: 13.02.10 Пірат №: 40.543 ![]() |
Також хочу запитати де зсилка?
|
KO3AK |
![]()
Пост
|
![]() новенький ![]() Група: Учасники Повідомлень: 5 З нами з: 7.01.09 Пірат №: 24.773 ![]() |
Давненько я виставив цей диск...
апе версію я точно вже немаю, але МП3 256кбпс має бути. якшо є зацікавлені то можу поставити на торент. Редаговано KO3AK: Thu 27-May 10, 2:00 |
![]() ![]() ![]() |
Текстова Версія | Поточний час: 16.01.21, 3:19 |
Українська версія Invision Power Board (Free Trial) v.2
© 2021 IPS, Inc.
|