Олександр Піпа (2001), WavPack/EAC
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
Олександр Піпа (2001), WavPack/EAC
Admin |
![]() ![]()
Пост
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Група: Адміністрація Повідомлень: 4.946 З нами з: 6.06.04 Пірат №: 1 ![]() |
![]() Якість: WavPack/EAC Вже важко пригадати, коли саме закріпилася за Олександром Піпой слава «останнього українського панк-романтика», проте сказано достатньо влучно. Бути символом якогось руху доводиться далеко не кожному музиканту, причому, як правило, ним стають фронтмени груп. І лише в двох випадках ця традиція була порушена. Символ англійських панків – Сид Вішез. Ну а українських – Олександр Піпа. Кожний з них в своїй групі став другим фронтменом, дарма що обидва басисти. Настроївшись на «хвилю» Піпи, ви зможете почути голоси Георгія Дімітрова, Хосе Іччеварія, Миколи Дроздова, всіх музикантів «ВВ», а також музичні фрагменти у виконанні Джімі Пейджа, Ван Халена, Джона Бонема і багатьох інших. Олександр Піпа: Ідея випуску синглу насправді належить не мені, а київському альтернативному продюсеру Михайлу Друченко, який переконав мене в тому, що тим балощам, якими я займався на комп'ютері, потрібно дати хід і вивести «в люди». Сказано – зроблено. Цей сингл став плодом півтора роки роботи - рівно стільки часу у мене удома знаходиться комп'ютер. Я одночасно освоював комп'ютерні програми і записував свої ідеї. Що ж до стилю, то він мене привертає тим, що цю музику можна робити, не виходячи з квартири. А якщо купити ноутбук, то навіть не встаючи з дивана. Але головне, що у тебе в записі диска можуть наголоситися музиканти світового класу. Наприклад, в цьому синглі «взяли участь» Джон Бонем, Джіммі Пейдж і Ван Хален.
|
![]() ![]() ![]() |
bozhidar |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Validating Повідомлень: 533 З нами з: 3.09.05 Пірат №: 522 ![]() |
Добрий альбом, тільки ось коротенький якійсь, і не дуже самостійний, нагадує "Ніж для фрау Мюллер"
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Текстова Версія | Поточний час: 1.03.21, 18:28 |
Українська версія Invision Power Board (Free Trial) v.2
© 2021 IPS, Inc.
|