Брати Гадюкіни - Щасливої дороги (1996), Український рок
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
Брати Гадюкіни - Щасливої дороги (1996), Український рок
Vetal |
![]() ![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 579 З нами з: 8.10.05 З: Тернополя Пірат №: 673 ![]() |
![]() Якість: APE/EAC + covers Тривалість: 44:13 хв. Розмір: 280 Мб. Агов, брати! Здоров! Ну що, запалимо цигарку на прощання? Перед Вами – останній студійний альбом "Братів Гадюкіних". Після нього вони сказали, що їх вже не є і не буде. І досі дотримують слова. Хтось радіє, Я жаліє. Втім, все тече, тож – нехай, як кажуть діти не зовсім Ізраїлеві. Ті – сказали б своє "лехайм!". І що ж ми бачимо? Той, хто хоч раз вирушав у дорогу – а особливо той, хто хоч раз мандрував автостопом – знає. Знає, що настрій, з яким виходиш з дому, заздалегідь формує дорогу, заздалегідь призначає зустрічі. І – ніяких випадковостей. Все, що стається, ти притягуєш до себе сам. У дорозі це особливо помітно. Крізь такий контекст "Щасливої дороги!" набуває дещо особливого значення. Це – музика мандрівки, до якої вирушаєш сам-один, музика пустої нічної дороги, на якій твоїм єдиним супутником є твоє дихання. Добре. Ти заповнюєш цю ніч, цю дорогу, це повітря – ти сам стаєш світом, яким рушаєш, і світ стає тобою. Самодостатність – найповажніша причина для прощання, у якому немає боргів. Ця музика – саме про таке прощання. Коли спільне мовчання важить більше за розмови. Коли спілкування має сенс тільки за умови розставання з усім, що належить минулому. Коли майбутнє таке чисте, що його не існує. © UMKA
шара закінчилася, тепер тільки трекер: Купуйте ліцензійну продукцію! Інтернет-крамниці: УМКА / АртВертеп / Наш Формат / Книгарня "Є" |
![]() ![]() ![]() |
laks |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Спасибі! Чекаємо!
П.С. вже залил собі від мене Братиків, альбом Ми хлопці зі Бандерштадту? |
Vetal |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 579 З нами з: 8.10.05 З: Тернополя Пірат №: 673 ![]() |
так дякую
|
bozhidar |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Validating Повідомлень: 533 З нами з: 3.09.05 Пірат №: 522 ![]() |
Вибачте хлопці, але я цього не розумію, вже друга тема і без лінків...НАВІЩО?
![]() |
distributor |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Файли спочатку заливаються на сервер, далі користувач робить оформлення а адмін ставить лінк, але адміна давно не було, тому і лінків нема, а так все робиться без затримок.
Хоча зря на мула лінки не даєте, я тільки звідти тягну. |
Vetal |
![]()
Пост
|
мені ISP може "по попі" надавати за осла
скачаєте з ФТП а потіт роздасте якщо хочете адмін досі не відповів, вибачаюсь |
distributor |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Ну як проблеми то нема претензій, я розшарю.
|
laks |
![]() ![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
QUOTE не терплячим тимчасовий лінк добавлено і зі 13.3.2006 не пряцює ![]() Редаговано laks: Mon 13-Mar 06, 13:26 |
Vetal |
![]()
Пост
|
ні, рік видання цього диска 1999 Караваном
атлантік випустив в 2004 |
distributor |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Додано HTTP лінк
|
Helgman |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Дякую
|
YASA |
![]()
Пост
|
Member ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 26 З нами з: 30.07.07 Пірат №: 10.549 ![]() |
Земляки закиньте будьласка на рапіду Щасливої Дороги(1996)
|
Bobo_Dark |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
У мене є всі альбоми!. Кому треба можу поділитися!
|
YASA |
![]()
Пост
|
Member ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 26 З нами з: 30.07.07 Пірат №: 10.549 ![]() |
Я хочу поторчати. Зi мною подiлися будьласка.
|
Bobo_Dark |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Куди залити ?
|
![]() ![]() ![]() |
Текстова Версія | Поточний час: 28.02.21, 15:32 |
Українська версія Invision Power Board (Free Trial) v.2
© 2021 IPS, Inc.