Mad Heads Xl - Надія Є (2005), рок-н-рол, фолк, панк, рок, рег i свінг
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
Mad Heads Xl - Надія Є (2005), рок-н-рол, фолк, панк, рок, рег i свінг
laks |
![]() ![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
![]() Якість: MP3 320 kbps CBR Тривалість: 55:59 хв. Розмір: 122 Mb. Всім-усім і вісім! В усюди-всюди і туди! Тим, хто спить, і тим, хто помер не назавжди – а також тим, хто не спить навіть уві сні! Окремо і обов’язково – тобі, хто плекає свій смуток у прозорому стакані надвечір’я… одужуй, брате, одужуй, сестро! Цей альбом випромінює радість, він кольору такого, як небо, тобою побачене крізь усмішку щиру. „Mad Heads” виросли, і це стосується не тільки назви. Рокабільна одежа, вочевидь, стала для них замалою – і тепер в цій музиці змішано і рок-н-рол, і фолк, і панк, і рок, і регі, і трохи навіть свінгу. Але головне – це потужна, як весна, позитивна енергетика. Особисто я навіть і не чекав, що цей гурт зможе змінитися, причому – настільки якісно, настільки радісно. Вражає – і не можу припинити посміхатися. Практично кожна наступна пісня – ще одна сонячна витівка, від якої м’язи обличчя рухаються сам побачиш як. Усміхнись - тебе не знімає прихована камера. © UMKA
частина2 |
![]() ![]() ![]() |
vladi_b |
![]()
Пост
|
Member ![]() ![]() Група: Учасники Повідомлень: 11 З нами з: 21.12.04 Пірат №: 96 ![]() |
Дякую класний альбом!
|
Samogon |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Бомбово, дякую!!
|
graftok |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 576 З нами з: 20.05.06 Пірат №: 2.972 ![]() |
ух! відрада! дякую, хлопці!!!
![]() |
olvoy |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
А автобус буратін Я має?
|
inverno |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Дякую клас , a COVER e ?
|
trovich |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 173 З нами з: 9.03.06 З: Севастополь Пірат №: 2.222 ![]() |
Придбав диска одразу як був реліз -- до того достатньо було почути "Надія є" в mp3. Все гарно і позитивно. Але мені особисто шкода, що хлопці відійшли від рокабілі, дуже люблю їх старі речі... а тепер тільки "От вінта" залишились...
|
koumco |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 60 З нами з: 16.07.06 З: France Пірат №: 3.462 ![]() |
no comments!!!!!!!
так тримати, хлпцi! ![]() -------------------- Я руський виучів тіко за то, шо нада допітувать плєнних.
|
WWWovan |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 63 З нами з: 16.11.05 З: Київ Пірат №: 917 ![]() |
Вчора скачав! Шикарна музика....
А спочатку мене їх зовнішній вигляд насторожував.... ![]() |
bozhidar |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Validating Повідомлень: 533 З нами з: 3.09.05 Пірат №: 522 ![]() |
|
graftok |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 576 З нами з: 20.05.06 Пірат №: 2.972 ![]() |
|
WWWovan |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 63 З нами з: 16.11.05 З: Київ Пірат №: 917 ![]() |
|
PaliySemen |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Laks, ось що я бачу за посиланням на HTTP---Sorry, this file is no longer available. It may have been deleted by the uploader, or has expired.
![]() Чи не мiгби вiдновити файл на HTTP, бо вiслюк вже вбив один мiй хард i я з ним бiльше не зв*язуюсь. Дякую за порозумiння. ![]() |
Yaryk |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 285 З нами з: 24.02.06 З: Луцьк Пірат №: 2.098 ![]() |
QUOTE Чи не мiгби вiдновити файл на HTTP Підтримую! Перезалийте, будь ласка... |
MisterR |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Модератор Повідомлень: 718 З нами з: 15.12.05 З: Львів Пірат №: 1.270 ![]() |
-------------------- Якщо ти любиш українську музику і шукаєш тексти улюблених виконавців, заглянь сюди - nashe.com.ua.
|
![]() ![]() ![]() |
Текстова Версія | Поточний час: 16.01.21, 2:34 |
Українська версія Invision Power Board (Free Trial) v.2
© 2021 IPS, Inc.
|