Іван Нечуй-Левицький - Кайдашева сім'я, аудіо книга
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
Іван Нечуй-Левицький - Кайдашева сім'я, аудіо книга
Admin |
![]() ![]()
Пост
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Група: Адміністрація Повідомлень: 4.946 З нами з: 6.06.04 Пірат №: 1 ![]() |
![]() Якість: MP3 128kbps | WMA 64 кбіт/с Тривалість: 11 годин Рік: 2006 Нечуй-Левицький став одним із перших та найбільш помітних реалістів класичної української літератури. Він настільки майстерно узагальнює, осмислює людські риси, властивості, що читачеві майже не потрібно фантазувати – і людей, і події уявити дуже легко. Характери його героїв – виразні, чіткі, глибокі. Відносини між ними – гострі й тонкі. Деталі – вельми красномовні. Так і виходить, що його твори – це не просто література, це майже кінострічки, всередину яких попасти дуже легко. Окремої уваги заслуговує майстерність Наталії Сумської. Завдяки тому, як вона читає, проживає, втілює ці повісті – їх не хочеться зупиняти на півслові. Навіть чоловічі монологи вона читає так, що чуєш саме чоловічі нотки, інтонації – а наступної миті, без якоїсь паузи, вже чуєш жінку як вона є. І такі легкі й непомітні ці переходи, що і дивно, і приємно слухати. У школі, пам’ятаю, обидві повісті здавалися мені надто довгими. Але зараз, можливо, саме завдяки акторській майстерності Сумської, з простору обох повістей не хочеться виходити – хочеться спостерігати до кінця. © UMKAЧитає Наталія Cумська (Народна артистка України, Актриса національного академічного драматичного театру ім. Івана Франка) > Натисніть тут щоб відкрити/закрити спойлер. < |
![]() ![]() ![]() |
Shakal |
![]()
Пост
|
![]() Member ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 26 З нами з: 27.12.06 Пірат №: 5.437 ![]() |
читав Кайдашеву сім"ю не щодавно дуже сподобалось багато провів паралелей з сьогоденням маю надію звукова книга не одним монотонним голосом а то від таких кних в мить на сон пробиває
![]() |
didayo |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Шакале, там же написано «Читає Наталія Cумська».
Додано: скачав, дуже дякую за реліз! Сумська читає десь на четвірку. Іноді проблеми з інтонацією... Але читає чітко, розбірливо. На сон не бере ![]() Редаговано didaio: Sat 30-Dec 06, 15:35 |
Dirk Evans |
![]()
Пост
|
новенький ![]() Група: Учасники Повідомлень: 1 З нами з: 9.09.08 Пірат №: 20.560 ![]() |
оо, давно шукав цю книгу в аудіо форматі
дуже вдячний ![]() |
kievsoad |
![]()
Пост
|
новенький ![]() Група: Учасники Повідомлень: 1 З нами з: 16.09.08 Пірат №: 20.723 ![]() |
дуже вдячний!!!!! у мене часу на книжки немає а так в мп3 плееры прослухав І всее!
|
bipvin |
![]()
Пост
|
новенький ![]() Група: Учасники Повідомлень: 1 З нами з: 18.10.08 Пірат №: 21.804 ![]() |
Гарна книга на інших сайтах не має.
|
_Chip_ |
![]()
Пост
|
новенький ![]() Група: Учасники Повідомлень: 2 З нами з: 24.01.09 Пірат №: 25.558 ![]() |
Прослухав нещодавно "Пригод бравого вояка Швейка" від "Книга вголос". Просто СУПЕР враження від самої книги та якості начитки!!
Тепер хочу "Кайдашеву сім'ю" прослухати... |
Bdzhola |
![]()
Пост
|
новенький ![]() Група: Учасники Повідомлень: 1 З нами з: 9.02.09 Пірат №: 26.310 ![]() |
Гарний твір! Велике спасибі!!!
|
PandoraBox |
![]()
Пост
|
новенький ![]() Група: Учасники Повідомлень: 1 З нами з: 28.03.09 Пірат №: 28.543 ![]() |
Теж дуже вдячний за таку книгу.
Велике спасибі!!! |
Ruzhena2 |
![]()
Пост
|
новенький ![]() Група: Учасники Повідомлень: 1 З нами з: 1.01.10 Пірат №: 38.205 ![]() |
А чи існує аудіокнига "Кайдашева сім'я" у виконанні Литвинова?
Редаговано Ruzhena2: Fri 1-Jan 10, 17:42 |
Віктор |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 682 З нами з: 14.12.07 Пірат №: 14.124 ![]() |
Привіт, на жаль я не знаю. Та гадаю, нам буде цікаво дізнатись про котрого диктора йде мова.
|
smilinggirl |
![]()
Пост
|
новенький ![]() Група: Учасники Повідомлень: 7 З нами з: 9.06.11 Пірат №: 49.039 ![]() |
Дуже чудова книга!
Але я полюбляю читати книги, особливо у журналі Дніпро. |
![]() ![]() ![]() |
Текстова Версія | Поточний час: 26.02.21, 13:28 |
Українська версія Invision Power Board (Free Trial) v.2
© 2021 IPS, Inc.
|