Сокира Перуна - і мертвим, і живим, і ненародженим, Перуна не впізнати! впершу у APE!
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
Сокира Перуна - і мертвим, і живим, і ненародженим, Перуна не впізнати! впершу у APE!
laks |
![]() ![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
![]() Якість: APE/EAC + cover Тривалість: 47:00 хв. Розмір: 296,35 Мб. Присвячено: Пам’яті Головнокомандувача УПА генерал-Хоружного Романа Шухевича Тараса Чупринки-Тура Цей довгоочікуваний новий альбом легенди української правої сцени дивізії Сокира перуна дістала назву "…і мертвим, і живим, і ненароденим…". Українська музика! Українською мовою! Сокиру Перуна не впізнати! Цей диск я зробив у АПЕ форматі до 64-тої річниці створення Української Повстанської Армії (УПА, 14 жовтня). Ветерани УПА якої в уже незалежній державі і досі не визнані її владою. Панство та свідомі українці вшануймо героїв, борців - вояків Української Повстанської Армії, які жертовно боролися за Українську Самостійну Соборну Державу від Сяну до Дону і після закінчення другої світової війни боролись зі совєтським окупантом ще десять років! Надіємось і цей реліз від мене (Лакс) приверне увагу і нагадає громадськості до визнання визвольних змагань ОУН-УПА у 30-50 роках ХХ ст. національно-визвольною боротьбою за незалежність України, надання статусу учасників Другої світової війни ветеранам національно-визвольного руху! Адже УПА воювала проти польських шовіністів Армії Крайової, проти гітлеро-нациської Німеччини і комуно-большевицько-}|{идовського Совєтського Союзу. Не визнання Упівців, Дивізників чи Угівців. Це ганьба для кожного українця і пряма загроза нашої державності. Невизнання борців за волю України офіційною владою ставить під сумнів легітимність нашої держави. Наш обов'язок - заставити хоча українську владу визнати національно-визвольну боротьбу ОУН, УПА і Дивізників за державну незалежність України. Долучись до гідного вшанування героїв і захисти ветеранів від провокаторів, ненависників самого слова українець, ті, хто вбивав українців голодом у 33-м року, хто стріляв у наших повстанців у 40-х, хто заганяв українців в колгоспи і висилав у Сибір чи Казаську степ під червоним прапором з іудейською зіркою! Коли? 14 жовтня (субота) - національне свято, Свято Української Зброї, Свято Козацької слави, День створення УПА. Всі небайдужі українці вийдіть в цей день до Консульств (посольств) чи просто на Майдан Незалежності, Київ, Україна і чинно підтримайте наших героїв – ветеранів УПА та дієво виступіть проти ублюдочних українофобів, які заважають нам жити! Відзначмо національне свято достойно, культурно і без провокацій! Слава Україні! У цій роботі Сокира Перуна дуже змінила свій стиль і це на краще! Тут вже не почуєш того звичайного RACy, є прекрасні фолкові, акустичні, мелодії. Що ж стосується співів то тут є і жіночий, і чоловічий чистий голос. Приємно Вас здивує пісня "Брати Мої", виконувана на бандурі "тенорським" вокалом. Всі композиції це ШЕДЕВРИ. Альбом яскравий і насичений Величніми пісннями з чудовою музикикою, доповнений баладами, красивими словами і 4-ма caver (ці краще ніж оригінали)! Хочеться побажати хлопцям міцності духу та творчої наснаги ![]()
шара закінчилася, тепер тільки трекер: Купуйте ліцензійну продукцію! Інтернет-крамниці: УМКА / АртВертеп / Наш Формат / Книгарня "Є" zupload.com: Сокира Перуна - "…і мертвим, і живим, і ненародженим…" (2006) |
![]() ![]() ![]() |
bozhidar |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Validating Повідомлень: 533 З нами з: 3.09.05 Пірат №: 522 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
the_sinner |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Знову псевдо-патріоти
![]() Редаговано the_sinner: Fri 29-Sep 06, 20:20 |
the_sinner |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Цікаво, хто цей текст писав. Ганьба не невизнання Упівців, а такі тексти писати та завуальовані свастики на кавер диску робити.
Багато ще кажуть, що українці - Арійці. А де вони це узяли?! Треба було у школі краще вчитися... Незалежність України вже позаду, треба звертати краще увага на сьогонднішній стан країни! |
Vetal |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 579 З нами з: 8.10.05 З: Тернополя Пірат №: 673 ![]() |
дуже дякую
|
boyko |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: V.I.P. Клуб Повідомлень: 93 З нами з: 27.08.04 З: Краків, Закерзоння Пірат №: 33 ![]() |
Дякую Laks
![]() Альбом я вчора скачав та прослухав. Стиль музики "Сокира перуна" змінила на краще (як на мої вуха), це правда. Але хочу віднестися до того що Ти написав вище. Я цілковито згоден з тим що невизнання УПА через незалежну Україну за яку ці хлопці гинули це ганебно. Але не на мою голову є розуміння патріотизму членами "Сокири перуна". З текстів пісень я зрозумів що ***і, чи ляхи це наші білі браття, а правдивою загрозою для України є негри. Слово "Україна" можна почути тількі здаєтся в 3 перших піснях. Я не живу на Україні (і не жив ніколи) але у серці я Українець. Батьки навчили мене мови і любові до України. Скажи мені Laks, багато є на Україні "патріотів" які правдиву загрозу для України бачать в неграх? Здаєтся так, і то є мабуть причина що на Україні справи йдуть такою дорогою а не інакшою. ![]() |
the_sinner |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(boyko @ Sat 30-Sep 06, 10:15) Дякую Laks ![]() Альбом я вчора скачав та прослухав. Стиль музики "Сокира перуна" змінила на краще (як на мої вуха), це правда. Але хочу віднестися до того що Ти написав вище. Я цілковито згоден з тим що невизнання УПА через незалежну Україну за яку ці хлопці гинули це ганебно. Але не на мою голову є розуміння патріотизму членами "Сокири перуна". З текстів пісень я зрозумів що ***і, чи ляхи це наші білі браття, а правдивою загрозою для України є негри. Слово "Україна" можна почути тількі здаєтся в 3 перших піснях. Я не живу на Україні (і не жив ніколи) але у серці я Українець. Батьки навчили мене мови і любові до України. Скажи мені Laks, багато є на Україні "патріотів" які правдиву загрозу для України бачать в неграх? Здаєтся так, і то є мабуть причина що на Україні справи йдуть такою дорогою а не інакшою. ![]() Якщо негри, чому ж тоді євреїв забув? Помилки треба в собі шукати, а ні в комусь іншому. Демагогія. |
Грiм |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 213 З нами з: 12.04.06 Пірат №: 2.549 ![]() |
QUOTE(laks @ Fri 29-Sep 06, 15:48) Не визнання Упівців, Дивізників чи Угівців. "Угівців" - я так розумію УГА??? так що там такого... кидалися до Добровольців то до червоних, то з унрівцями нейтральні, то з унрівцями знову разом |
laks |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(the_sinner @ Fri 29-Sep 06, 21:18) Цікаво, хто цей текст писав. Ганьба не невизнання Упівців, а такі тексти писати та завуальовані свастики на кавер диску робити. Багато ще кажуть, що українці - Арійці. А де вони це узяли?! Треба було у школі краще вчитися... Незалежність України вже позаду, треба звертати краще увага на сьогонднішній стан країни! Ти шо справді в анти українській школі (школі совєтскій) вчився чи з місяця звалився? Яка свастика, які афроамеричани, які псевдо...? Якщо ти говориш про той дрявно-руський хрест, котрого вкрав Гітлер а потім використав про свою бридку пропаганду, так це не вірно! По перше я цей диск виклав, бо там в Сокирі Перуна з'явились нові українсько-патріотичні речі. А пісні де про афроамеричанів говорять, так їх просто не слухайте і не включайте або зробіть як, я, замість "паганіх" слів поставте тон Біі і все. А щодо школи. Зайди в найбільшу бібліотеку слов'янської культури, котра є в Празі (Клементінум, Філозовський Факультет) і прочитай напр. книжечку Слов янство для початківців (там ясно чорне на білому написано, що індоевропейскі кмени-арійці поселялися на теріторіях між річками Дністер і Дніпро...)! Також книжечку хто такі УПА, дивізія Галичина а потім відкривай дискусії, пане українофобе й не знавець нашої історії!!!!! |
laks |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(boyko @ Sat 30-Sep 06, 12:15) особисто від мене на цьому форумі Ви пане бойко щось про афроамеричанів (так тут нєгрів називають) "паганого" чули? Відповім сам ні, і нічого не почуєте. Бо націоналізм ніколи ксенофобством чи расизмом не займався! щодо Сокири, так мені, як це я писав, ще інфо, сподобалась бандурна дума "брати мої". |
the_sinner |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(laks @ Mon 2-Oct 06, 17:40) Ти шо справді в анти українській школі (школі совєтскій) вчився чи з місяця звалився? Яка свастика, які афроамеричани, які псевдо...? Якщо ти говориш про той дрявно-руський хрест, котрого вкрав Гітлер а потім використав про свою бридку пропаганду, так це не вірно! По перше я цей диск виклав, бо там в Сокирі Перуна з'явились нові українсько-патріотичні речі. А пісні де про афроамеричанів говорять, так їх просто не слухайте і не включайте або зробіть як, я, замість "паганіх" слів поставте тон Біі і все. А щодо школи. Зайди в найбільшу бібліотеку слов'янської культури, котра є в Празі (Клементінум, Філозовський Факультет) і прочитай напр. книжечку Слов янство для початківців (там ясно чорне на білому написано, що індоевропейскі кмени-арійці поселялися на теріторіях між річками Дністер і Дніпро...)! Також книжечку хто такі УПА, дивізія Галичина а потім відкривай дискусії, пане українофобе й не знавець нашої історії!!!!! Велика історія не врятує Україну. Вона є к Америки, Німеччини, Россії. Треба не минулим жити, а майбутнім. Звинуватити інших у своїх бідах може тілки дурак (негри, євреї...). Я живу у Німеччині і знаю, що таке Націоналізм. А тут цим пахне. Всі показились, Українська нація понад усе... Кожний каже, ми - Арійці. Іноземці винні в усьому. Татари теж в Україні були, то шо ж с цього. Що ж ми тепер усі татари? Щодо школи, то вчився я і в радянскій, і в українскій школі. А радянська школа була краще ніж українська сьогодні. Якщо б ти це знав, то ставив коми, де вони належать бути! Я не українофоб, містер Лакс, я дивлюсь тверезо на речі. Не треба жити мріями. Треба ж щось робити з Україною, а не розводити демагогію та піддержувати її. |
Vetal |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 579 З нами з: 8.10.05 З: Тернополя Пірат №: 673 ![]() |
***?
|
Yaryk |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 285 З нами з: 24.02.06 З: Луцьк Пірат №: 2.098 ![]() |
![]() Дуже дякую за HTTP лінки! ![]() |
Грiм |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 213 З нами з: 12.04.06 Пірат №: 2.549 ![]() |
QUOTE(laks @ Mon 2-Oct 06, 18:40) Зайди в найбільшу бібліотеку слов'янської культури, котра є в Празі (Клементінум, Філозовський Факультет) і прочитай напр. книжечку Слов янство для початківців (там ясно чорне на білому написано, що індоевропейскі кмени-арійці поселялися на теріторіях між річками Дністер і Дніпро...)! Також книжечку хто такі УПА, дивізія Галичина а потім відкривай дискусії, пане українофобе й не знавець нашої історії!!!!! добродію, як Ви любите всіх тикати в незнання історії...от і мене якось намагалися...а вийшло інакше.. і що ті арійці тут так ізольовано і сиділи...між собою одружувалися, нікого до себе не пускали??? з тих часів стільки всякого люду через Україну пройшо, що годі й рахувати.... |
laks |
![]() ![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(boyko @ Sat 30-Sep 06, 12:15) Скажи мені Laks, багато є на Україні "патріотів" які правдиву загрозу для України бачать в неграх? Здаєтся так, і то є мабуть причина що на Україні справи йдуть такою дорогою а не інакшою. 2/які патріоти? - цих людей я називаю просто Хулігани. Прошу не мішати Нас до них!Я слухаючи цей новий проект від "дивізії Сокира Перуна" в жодному треку на кружальці про "Афроамєрічанів" (негрів) не почув!Вчора спеціально дав послухати незацікавленим експертам (вони Панки та Зелені) це кружальце і вони також підтвердили, що цей диск загалом ніяк не займається Расом чи ненавісьтю до іноземців!!! Так, прошу, спершу, як базікати натискаючи клавішами Персонального Комп ютера, послухайте диск - звертаюсь до вас панство (the_sinner, boyko чи Грім...). Подруге, агресори, підкопники, прошу не чіпайте національні цінності (в нашому випадку справжніх героїв-УПА, дівізійників чи про україномислящих партизанів...) України. До псевдо українців в Німечинні- ганьба Вам, розвалили всі національно-партіотичні організації Українців і діаспорскі організації Українців, женучись за кар'єрою і за своєю кишенею, щоб урвати той останній Гелд для своїх інтересів а не для нації Української- фе Вам. P.S.: Vetal що означає = ***? Піднімаймо разоM нашу національно-патріотичну свідомість: Чоловіча капела БОЯН - Слава Героям В. Вермінський "Йшли селом партизани 2" Тарас Чубай Та Скрябін - Наші Партизани Редаговано laks: Tue 3-Oct 06, 12:08 |
![]() ![]() ![]() |
Текстова Версія | Поточний час: 1.03.21, 18:42 |
Українська версія Invision Power Board (Free Trial) v.2
© 2021 IPS, Inc.
|