ТНМК - Вода (2004), Сингл (APE+CUE+Cover)
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
ТНМК - Вода (2004), Сингл (APE+CUE+Cover)
flint83 |
![]() ![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 76 З нами з: 1.10.05 З: Ternopil - Tel-Aviv Пірат №: 635 ![]() |
![]() Якість: APE Тривалість: 29:12 хв. Розмір: 197 Мб. ''Танок На Майдані Конго'' випустив сингл ''Вода'' за два тижні до виходу альбому "Пожежі міста Вавілон". Платівка, що складається з семи треків і двох кліпів (нічогенький такий сингл ![]()
шара закінчилася, тепер тільки трекер: Купуйте ліцензійну продукцію! Інтернет-крамниці: УМКА / АртВертеп / Наш Формат / Книгарня "Є" |
![]() ![]() ![]() |
bozhidar |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Validating Повідомлень: 533 З нами з: 3.09.05 Пірат №: 522 ![]() |
Вітаємо у клубі, flint83!
![]() ![]() |
flint83 |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 76 З нами з: 1.10.05 З: Ternopil - Tel-Aviv Пірат №: 635 ![]() |
|
flint83 |
![]()
Пост
|
|
bozhidar |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Validating Повідомлень: 533 З нами з: 3.09.05 Пірат №: 522 ![]() |
ну так, звичайно, бо маємо майже 4 тис. користувачів, а релізи роблять хіба що 15 чоловік
|
bozhidar |
![]()
Пост
|
|
flint83 |
![]()
Пост
|
|
flint83 |
![]()
Пост
|
народ, хто зкачае дуже прошу розказати як якість ріпу
|
aten |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 105 З нами з: 13.08.04 З: всесвітньої мережі Пірат №: 20 ![]() |
QUOTE(flint83 @ Sat 30-Sep 06, 14:08) дайтебудь ласка Я хоч CUE файл нормальний до цього релізу, бо в того шо в архіві таке місиво всередині шо аж страшно. Можете навіть прямо в цю гілку запостити. -------------------- чотири рядки брудної лайки
|
flint83 |
![]()
Пост
|
|
flint83 |
![]()
Пост
|
|
aten |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 105 З нами з: 13.08.04 З: всесвітньої мережі Пірат №: 20 ![]() |
QUOTE(flint83 @ Tue 3-Oct 06, 1:32) тільки що перевірив - все с нормі! тримай 2 скріншоти перший з CUE другий з тим що він працюе нормально: flint83б я зацінив твій десктоп, все дуже гарно і все таке.. але якби ти замість того шоб скріншот показувать зробив просто copy-paste з CUE файла прям сюди, я б був тобі безмежно вдячний. показую: берем звичайний CUE, котрий в мене читається нормально і по ньому образ ділиться на треки без питань. CODE [abymc]$ file CD.cue CD.cue: ISO-8859 text, with CRLF line terminators [abymc]$ CRLF - тут вказує на то шо файл під віндою збережено. Ну і гаразд, нам не звикати. а тепер берем твій файл CODE [ТНМК - Вода]$ file CD.cue CD.cue: MPEG ADTS, layer I, v1, 160 kBits, 44.1 kHz, Stereo [ТНМК - Вода]$ не знаю шо в ньому але то не просто текст в ISO-8859, а текст з якимись смиволами між буквами. і взагалі схоже на якийсь медіа файл. Може воно у вас під віндою і нормально читається, а я таке вперше бачу. Тому просто скопіюй вміст сюди, а я вже сам розберусь. Наперед вдячний. -------------------- чотири рядки брудної лайки
|
Olaf |
![]()
Пост
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 51 З нами з: 25.10.05 З: Vancouver, BC Пірат №: 798 ![]() |
... і взагалі пора на англійські "вікна" переходити, а то прям ганьба якась. :-)
|
flint83 |
![]()
Пост
|
QUOTE(aten @ Tue 3-Oct 06, 15:44) не знаю шо в ньому але то не просто текст в ISO-8859, а текст з якимись смиволами між буквами. і взагалі схоже на якийсь медіа файл. Може воно у вас під віндою і нормально читається, а я таке вперше бачу. Тому просто скопіюй вміст сюди, а я вже сам розберусь. Наперед вдячний. я знаю що таке CUE і знаю для чого він потрібен (і при чому тут мій десктоп???). спеціально не зробив копі-паст тому що при копіюванні CUE файла стираються деякі пропуски на початку рядків і він тоді відібражаеться не коректно. хочеш щоб я його все одно сюди зкопіював? мені здаеться краще кинути його на меіл. і звісно що і CUE файл і взагалі все інше тут зроблено під віндовс - тому що це більш поширено. пиши в П.С. |
flint83 |
![]()
Пост
|
QUOTE(Olaf @ Tue 3-Oct 06, 17:11) тобі не подобаеться чимось моя ОС??? не дивись! можеш взагалі моі пости не читати якщо тобі вона так не подобаеться! мені пох... а я буду робити те що я вважаю за птрібне і за правильне! а "ганьба" будеш кричати іншим людям!... ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Текстова Версія | Поточний час: 1.03.21, 19:49 |
Українська версія Invision Power Board (Free Trial) v.2
© 2021 IPS, Inc.
|