Наливай на коня! - українські веселі пісні (2006), mp3 (320 kbps) + covers
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
Наливай на коня! - українські веселі пісні (2006), mp3 (320 kbps) + covers
Deather |
![]() ![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Модератор Повідомлень: 1.142 З нами з: 15.06.06 З: м. Рівне Пірат №: 3.280 ![]() |
![]() Якість: MP3 320 kbps + обкладинки Тривалість: ~ 5 год. Розмір: 682 Мб. Чудова підбірка зі 100 весільно-застільних пісень у хорошій якості, які щодня піднімуть вам настрій, а якщо трапиться нагода - прикрасять будь-яке застілля.
|
![]() ![]() ![]() |
Deather |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Модератор Повідомлень: 1.142 З нами з: 15.06.06 З: м. Рівне Пірат №: 3.280 ![]() |
Бачу, в ослику багато бажаючих закачати збірку, це дуже приємно.
Але краще не качайте, бо я вже почав на ftp її заливати, за день-два буде, а з ослика я її тоді зітру, і вийде, що дарма качали. -------------------- Барук хазад! Хазад ай-мену!
|
bozhidar |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Validating Повідомлень: 533 З нами з: 3.09.05 Пірат №: 522 ![]() |
QUOTE(Deather @ Wed 25-Oct 06, 10:39) Бачу, в ослику багато бажаючих закачати збірку, це дуже приємно. Але краще не качайте, бо я вже почав на ftp її заливати, за день-два буде, а з ослика я її тоді зітру, і вийде, що дарма качали. Адже я не розумію, навіщо ти взагалі до віслюкової мережі викладаєш? ![]() ![]() |
Deather |
![]()
Пост
|
Я не всі витираю, наприклад, бачу, що "Sex у нашому селі" вже відсотків на 60-65 закачало багато користувачів з ослика, тому його не витиратиму, а чекатиму, поки 2-3 джерела не будуть повними. А "Наливай на коня" ще практично й до 5% не дійшло, тому й закачаю на ftp та й зітру.
Справа в тому, що в мене нешвидка мережа ![]() Якщо знаєш, скажи мені, хто ще тримає закачані файли в розшарці для інших, я тебе і їх до друзів додам, і частину релізів триматиму лише в ослику. ![]() Редаговано Deather: Wed 25-Oct 06, 16:40 -------------------- Барук хазад! Хазад ай-мену!
|
bozhidar |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Validating Повідомлень: 533 З нами з: 3.09.05 Пірат №: 522 ![]() |
QUOTE(Deather @ Wed 25-Oct 06, 14:38) Якщо знаєш, скажи мені, хто ще тримає закачані файли в розшарці для інших, я тебе і їх до друзів додам, і частину релізів триматиму лише в ослику. ![]() із віслючка не впізнаєш хто там ще має джерело, але я знаю що Панда, підтримує українськи релізи які йому цікаві, також Шрюд та Олаф, звичайно ж Адмін, може ще й дехто ![]() |
Deather |
![]()
Пост
|
Ага, Shrewd'а і Olaf'а бачу, зараз причепимо до друзів, Admin і так вже там, а от Pand'и щось не видно, й тебе поки-що не бачу (може, нік якийсь інший?).
-------------------- Барук хазад! Хазад ай-мену!
|
Anatoliy Argentina |
![]() ![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Перепрошую і чим воно скінчилося, еМуле чи як?
Казали, що може буде на сервері, мабуть не вийшло? Дякую. Редаговано Anatoliy Argentina: Thu 23-Nov 06, 9:07 |
Deather |
![]()
Пост
|
В emul'i дочекався, поки скачає 5 повних джерел, а тоді у себе стер.
|
Anatoliy Argentina |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
|
Admin |
![]()
Пост
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Група: Адміністрація Повідомлень: 4.946 З нами з: 6.06.04 Пірат №: 1 ![]() |
додано лінк з сервера
|
Саня |
![]()
Пост
|
![]() Member ![]() ![]() Група: Учасники Повідомлень: 13 З нами з: 4.11.05 Пірат №: 854 ![]() |
Чудова збірка!!!
![]() |
slavko_smereka |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Щиро дякую! Направді файні зібрання різнотипних, в більшості весільних пісень. Не думаю, що в якомусь іншому місці (чи магазин, чи базар, чи . пак - інтернет) це було б легко знайти. Ох, ...прийдеться ще сайту грошей підкинути, щоб, не дай... тьфу-тьфу...
|
Deather |
![]()
Пост
|
Я радий, що людям подобається, наразі скоро ще викладу дещо подібне.
|
berkut |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: V.I.P. Клуб Повідомлень: 165 З нами з: 30.07.05 Пірат №: 434 ![]() |
![]() |
nazar2002 |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 122 З нами з: 5.08.06 З: м. Калуш Пірат №: 3.562 ![]() |
Deather Дякую. Дійсно хороша збірка.
-------------------- Я люблю всіх, хто любить Україну!!!
Я люблю всіх, хто живе для України!!! Я люблю всіх, хто в серці має УКРАЇНУ!!! |
![]() ![]() ![]() |
Текстова Версія | Поточний час: 28.02.21, 9:13 |
Українська версія Invision Power Board (Free Trial) v.2
© 2021 IPS, Inc.
|