"Наливай!" - українські застільні пісні (2006), mp3 (256 kbps) + covers
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
"Наливай!" - українські застільні пісні (2006), mp3 (256 kbps) + covers
Deather |
![]() ![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Модератор Повідомлень: 1.142 З нами з: 15.06.06 З: м. Рівне Пірат №: 3.280 ![]() |
![]() Якість: mp3 (256 kbps)+covers Тривалість: близько 5 год. Розмір: 694 Мб. Ось і дійшли руки до однієї з моїх улюблених збірок, вміст якої підходить до будь-якого застілля (хіба окрім поминок ![]()
шара закінчилася, тепер тільки трекер: Купуйте ліцензійну продукцію! Інтернет-крамниці: УМКА / АртВертеп / Наш Формат / Книгарня "Є" > Ще лінки < |
![]() ![]() ![]() |
Anatoliy Argentina |
![]() ![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Поважний Deather!
Де Ви таке надибуєте? Такі збірки, це якесь чудо!!! Я в Києві, три дні бігав, шукав, щоб з собою, до Аргентини, щось таке привезти, нічого, ні на Петрівці, ні на радіо ринку, на площі Незалежності, один "бізнесмен" почувши мій акцент, залупив 25 доларів, мабуть зметикував, що я ті долари малюю, за збірку пісень Чернігівщини, чи то Полтавщини, не пам'ятаю. А у Вас, що не тиждень, нові релізи, один другого кращий!!! Щиро дякую, це ж таке добре діло, Ви робите!!! З повагою. Анатолій. ![]() ![]() |
Deather |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Модератор Повідомлень: 1.142 З нами з: 15.06.06 З: м. Рівне Пірат №: 3.280 ![]() |
Буде ще більше. А де надибую - маю купу друзів-однодумців, які вважають, що слухати і дивитися українське - набагато краще, ніж чуже. А крім того - поза основною роботою обслуговую підприємця, який займається продажем і прокатом "оптичних носіїв інформації", тому маю доступ до його оптових прайсів і коли роблю замовлення - маю змогу вибрати те, що треба, а не те, що, як кажуть "ходове".
-------------------- Барук хазад! Хазад ай-мену!
|
shao1 |
![]()
Пост
|
Member ![]() ![]() Група: Учасники Повідомлень: 10 З нами з: 23.02.06 Пірат №: 2.089 ![]() |
[quote=Deather,Wed 22-Nov 06, 16:54]
![]() Якість: mp3 (256 kbps)+covers Тривалість: близько 5 год. Розмір: 694 Мб. Є маленька помилка, заголовок повинен бути іншим: "Наливай!" - українські застільні пісні (2006) Я бажаю, щоб це було на торренті - альбом супер! |
Deather |
![]()
Пост
|
Дякую. вже виправив, а на торент - навіщо? Посилання ж пряме - качай собі.
|
shao1 |
![]()
Пост
|
Member ![]() ![]() Група: Учасники Повідомлень: 10 З нами з: 23.02.06 Пірат №: 2.089 ![]() |
|
Anatoliy Argentina |
![]() ![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(Deather @ Thu 23-Nov 06, 4:21) Буде ще більше. А де надибую - маю купу друзів-однодумців, які вважають, що слухати і дивитися українське - набагато краще, ніж чуже. А крім того - поза основною роботою обслуговую підприємця, який займається продажем і прокатом "оптичних носіїв інформації", тому маю доступ до його оптових прайсів і коли роблю замовлення - маю змогу вибрати те, що треба, а не те, що, як кажуть "ходове". Маєте вдачу! Аж завидки беруть! Пробачте за моє запитання, що то за девіз у Вас, хоча б, на якій воно мові? Якщо я дурконув з запитанням, можете й не відписувати, але мені цікаво. З повагою. Анатолій. Редаговано Anatoliy Argentina: Thu 23-Nov 06, 20:49 |
shao1 |
![]()
Пост
|
QUOTE(Anatoliy Argentina @ Thu 23-Nov 06, 19:43) Маєте вдачу! Аж завидки беруть! Пробачте за моє запитання, що то за девіз у Вас, хоча б, на якій воно мові? Якщо я дурконув з запитанням, можете й не відписувати, але мені цікаво. З повагою. Анатолій. Це від Tolkiena. Карлики нападають з сокирами. Moва хуздул. На английскоі Axes of the Dwarves! The Dwarves are upon you! |
Deather |
![]()
Пост
|
Ага, саме так, нашою рідною це приблизно звучить так: "Сокири гномів! Гноми йдуть на вас!".
|
n_a_p |
![]()
Пост
|
новенький ![]() Група: Учасники Повідомлень: 8 З нами з: 13.01.06 З: м. Луцьк Пірат №: 1.693 ![]() |
як цю всю радість в одне ціле звести
|
Deather |
![]()
Пост
|
Total або Windows Commander'ом - всі файли в один каталог і в меню є команда "Зібрати файл".
|
n_a_p |
![]()
Пост
|
новенький ![]() Група: Учасники Повідомлень: 8 З нами з: 13.01.06 З: м. Луцьк Пірат №: 1.693 ![]() |
дякую
![]() |
n_a_p |
![]()
Пост
|
|
Deather |
![]()
Пост
|
Дивись в тему, майже щодня щось приліпляю, сьогодні був ZSUF, вчора - Шешори-2004, завтра виставлю рівненський панк "В сраку громадську думку".
|
nazar2002 |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 122 З нами з: 5.08.06 З: м. Калуш Пірат №: 3.562 ![]() |
QUOTE(Deather @ Fri 24-Nov 06, 14:27) Вибачте, а для чого CRC файл? -------------------- Я люблю всіх, хто любить Україну!!!
Я люблю всіх, хто живе для України!!! Я люблю всіх, хто в серці має УКРАЇНУ!!! |
![]() ![]() ![]() |
Текстова Версія | Поточний час: 26.02.21, 13:34 |
Українська версія Invision Power Board (Free Trial) v.2
© 2021 IPS, Inc.
|