Скрябін - Танго (2005), EAC/FLAC, CUE, відео, обкладинки
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
Скрябін - Танго (2005), EAC/FLAC, CUE, відео, обкладинки
KO3AK |
![]() ![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
![]() Якість: APE/EAC + обкладинки Тривалість: 70:58 хв. Розмір: 536 Мб. Цей альбом записувався сім місяців, але пісні до нього були написані всього за три тижні – вражає. Втім, оскільки поштовхом до цього стали наші помаранчеві події, то воно і зрозуміло – вражень вистачало для всіх. Якщо ж людина схильна до того, щоб замислюватись, то її враження від вражень мають викликати думки в тих, хто їх слухає. Як у даному випадку. Бо Кузьма зі „Скрябіна” завжди вирізнявся досить цікавим поглядом на цей світ і на речі в ньому. І, якщо порівнювати з альбомом „Натура”, то цей погляд став дещо більш… не те щоб жорстким – мабуть, більш тверезим. У всякому разі, і в текстах, і в музиці майже немає серпанку романтичної відстороненості. Втім, як не дивно, за відсутності серпанку романтика не зникає, а навпаки – до неї тепер можна долучитися, її можна відчути не тільки подумки, а й на дотик. Ці пісні наче вийшли із сутінкового туману під сонячне світло – і стали просто чесними, без прикрас. Не завжди приємними, але від того не менш чистими, і тому, мабуть, більш цінними. У тому смислі, що, коли залишається сама тільки правда, то її не можна назвати доброю чи поганою – вона вища за подібні оцінки. І мені здається, що головною і, може, єдиною ознакою правди є – любов. Справжня любов не оцінює, не порівнює. І тому головною і, може, єдиною ознакою любові є – правда. Ось такі маю думки щодо вражень від вражень. А від „Танго” аж морозом по шкірі продирає. Від мене Кузьмі – особиста подяка. © UMKA
|
Admin |
![]()
Пост
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Група: Адміністрація Повідомлень: 4.946 З нами з: 6.06.04 Пірат №: 1 ![]() |
.АРЕ буде?
|
KO3AK |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
На жаль ні.
![]() ![]() |
Admin |
![]()
Пост
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Група: Адміністрація Повідомлень: 4.946 З нами з: 6.06.04 Пірат №: 1 ![]() |
там також мав бути відеокліп, він присутній в архіві?
|
Guest |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
А якщо дам фтп під цей альбом, залиєте?... впадло просто з eDonkey качати
_ Siroga, ICQ 9199960 |
dexter |
![]()
Пост
|
![]() Member ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 19 З нами з: 13.06.04 Пірат №: 5 ![]() |
Якби був АРЕ я б тебе розцiлував
![]() |
Андрій |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
|
Guest |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Ссилка не паше
![]() |
Admin |
![]()
Пост
|
|
Yarema |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Ймовріно отримаю оригінал в найближчі тижні. Зроблю АРЕ
|
Admin |
![]()
Пост
|
|
Лада |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Друзі, для тих, хто ще не слухав альбом "Танго", але є тангерос (тобто танцює танго і збирає танго-музику і відео), скажіть: на цьому диску дійсно є танго?
Чи може Я підказати українських виконавців, що мають такі записи/альбоми? |
Sasho |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
буду чекати АПЕ
![]() |
Honey |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: V.I.P. Клуб Повідомлень: 218 З нами з: 14.06.05 Пірат №: 352 ![]() |
![]() ![]() ![]() Дякую вам хлопаки!!!!!!!!!!! Страшенно страждала бо мала лиш демо цього альбому Зате тепер на десятому небі від щастя!!!!!!!!! ![]() Ви просто супер ![]() |
Yarema |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Текстова Версія | Поточний час: 28.02.21, 16:31 |
Українська версія Invision Power Board (Free Trial) v.2
© 2021 IPS, Inc.
|