ФлайzZzа - Тепло за годину (2006), APE/CUE + covers
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
ФлайzZzа - Тепло за годину (2006), APE/CUE + covers
trovich |
![]() ![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 173 З нами з: 9.03.06 З: Севастополь Пірат №: 2.222 ![]() |
ФлайzZzа - Тепло за годину (2006)
Якість: APE/CUE + covers Тривалість: 01:02:16 Розмір: 437 Мб. Буває ж таке... у мене зараз, як то кажуть, вже так пізно, що майже рано. Збирався спати – та мав за необережність поставити ось цю платівочку, "Тепло за годину". І тепер не сплю – бо якось воно глупо вже намагатися заснути з усмішкою в очах і зубах, із руками-ногами, які щось там собі підтанцьовують... Отже, впевнено і наполегливо рекомендую. Всім, хто полюбляє позитивну музику та усміхнені тексти, а також всім, кому бракує зеленого світла, і кому лікар прописав, і в кого цей лікар прописався – слухайте гурт "Флайzzzа". Тут є майже всього потроху – і все це замішане на реггі, фолку та фанку. Дуже смачно. Що стосується коктейлів на саме такій основі, то мені здається, що більш усміхненою, ніж ця музика, може бути тільки японське диско – і то не всяке. І його ж іще треба відшукати. А тут – просто тут реальний заряд сонячного ЙО, такий живий і потужний, що за вас мені радісно, а за себе – шкода, бо спати нині вже таки не зможу... Втім, ладен би не спати й тижнями – якби тільки кожного ранку мене заправляли чимось таким теплим і радісним, як ось "Флайzzzа". Буває ж таке... і добре дуже, що буває. © UMKA Треки:
Офіційний сайт гурту Замовити диск в інтернет-крамниці УМКА шара закінчилася, тепер тільки трекер: Купуйте ліцензійну продукцію! Інтернет-крамниці: УМКА / АртВертеп / Наш Формат / Книгарня "Є" |
![]() ![]() ![]() |
Anatoliy Argentina |
![]() ![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Дякую trovich, спробую закачати, дуже воно цікаво та смачно говориться, про цю річ , я їх не чув, думаю що про погане та невдале, так красно говорити не будуть.
З повагою, Анатолій. |
half-timer |
![]()
Пост
|
Member ![]() ![]() Група: Учасники Повідомлень: 11 З нами з: 6.07.07 Пірат №: 10.063 ![]() |
Чи є ed2k-посилання на реліз?
|
trovich |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 173 З нами з: 9.03.06 З: Севастополь Пірат №: 2.222 ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Текстова Версія | Поточний час: 28.02.21, 15:50 |
Українська версія Invision Power Board (Free Trial) v.2
© 2021 IPS, Inc.
|