Перкалаба - Горрри! (2005), APE/EAC/covers
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
Перкалаба - Горрри! (2005), APE/EAC/covers
trovich |
![]() ![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 173 З нами з: 9.03.06 З: Севастополь Пірат №: 2.222 ![]() |
![]() Якість: APE/CUE/LOG/HQ Covers Тривалість: 45:26 хв Розмір: 306 Мб. Перший альбом гурту, вже досить добре відомого всім, хто відвідує всілякі фестивалі заради того, щоб послухати фолк-рок. Якщо Ви не мали такої можливості, але теж цікавитеся українським фолк-роком, дуже раджу звернути пильну увагу. А якщо Ви прихильно ставитеся до фолк-панку – тим більше. Це хороший клас. За словами якісних очевидців, вже й сьогодні гурт запросто може розворушити кількатисячну аудиторію не гірше, ніж несподівана пожежа. Енергії тут просто через край, і я точно знаю, що вона заводить навіть тих, хто подібну музику не дуже полюбляє, а це про щось каже. Можна вдатися до різних епітетів. Добре підсмажений, жовтий аж до чорноти, і мерехтіння сухих солоних шпиць, стрімкий зелений натиск, осколок джокера у дзеркальці. Іншими словами, тут майстерно зіграні і музичні торпеди, і те, що можна назвати баладами. А можна і не називати, бо бешкетування тут не менше, ніж мелодійності, а мелодійності не бракує. Сподіваюся, так піде і далі, бо цей їхній перший альбом – то радісна, бадьора новина. © UMKA Треки:
Замовити CD в крамниці УМКА. Торрент шара закінчилася, тепер тільки трекер: Купуйте ліцензійну продукцію! Інтернет-крамниці: УМКА / АртВертеп / Наш Формат / Книгарня "Є" |
![]() ![]() ![]() |
trovich |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 173 З нами з: 9.03.06 З: Севастополь Пірат №: 2.222 ![]() |
Хто не чув - готуйте противогєзи, бо буде пожежа
![]() |
ilyuxa |
![]()
Пост
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 61 З нами з: 21.02.06 З: Москва Пірат №: 2.072 ![]() |
нема сідерів!!!!
|
trovich |
![]()
Пост
|
ilyuxa, це ти - 89-109-26-245.dynamic.mts-nn.ru ?
Пішла роздача, але швидкість буде не більше 3 кбпс, такий вже канал, вибачайте. Принаймні це цілодобово. |
ilyuxa |
![]()
Пост
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 61 З нами з: 21.02.06 З: Москва Пірат №: 2.072 ![]() |
скачав. з тиждень пороздаю.
|
arkhangel |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Модератор Повідомлень: 242 З нами з: 9.09.06 З: Н.Новгород - Київ Пірат №: 3.765 ![]() |
Дякую за реліз
![]() ![]() Підкажить, будь ласка, хто зна, де тре наголос робити в назві гурту? Редаговано alla13: Sun 10-Dec 06, 19:54 -------------------- Перша стадія знання - знати, де шукати
|
nazar2002 |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 122 З нами з: 5.08.06 З: м. Калуш Пірат №: 3.562 ![]() |
QUOTE(alla13 @ Sun 10-Dec 06, 18:52) Дякую за реліз ![]() ![]() Підкажить, будь ласка, хто зна, де тре наголос робити в назві гурту? Над літерою "е". Гурт супер і досить давно відомий. багато раз бачив їх на сцені, молодці хлопці -------------------- Я люблю всіх, хто любить Україну!!!
Я люблю всіх, хто живе для України!!! Я люблю всіх, хто в серці має УКРАЇНУ!!! |
nazar2002 |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 122 З нами з: 5.08.06 З: м. Калуш Пірат №: 3.562 ![]() |
Зробіть будь-ласка http хто вже має цей альбом...
-------------------- Я люблю всіх, хто любить Україну!!!
Я люблю всіх, хто живе для України!!! Я люблю всіх, хто в серці має УКРАЇНУ!!! |
ilyuxa |
![]()
Пост
|
скажіть як - закачаю на фтп шаре.нет.уа
|
Yaryk |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 285 З нами з: 24.02.06 З: Луцьк Пірат №: 2.098 ![]() |
|
Admin |
![]()
Пост
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Група: Адміністрація Повідомлень: 4.946 З нами з: 6.06.04 Пірат №: 1 ![]() |
|
nazar2002 |
![]()
Пост
|
QUOTE(Yaryk @ Sun 10-Dec 06, 22:42) Дякую, але мене тут розцінюють, як іноземця. Енергії моєї їсти хочуть ![]() Редаговано nazar2002: Mon 11-Dec 06, 9:36 -------------------- Я люблю всіх, хто любить Україну!!!
Yaryk |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 285 З нами з: 24.02.06 З: Луцьк Пірат №: 2.098 ![]() |
nazar2002
Хм... Дивно, я з інфостора завжди качав без проблем З яких це часів Калуш стала іноземним містом??? Непорядок!!! |
Admin |
![]()
Пост
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Група: Адміністрація Повідомлень: 4.946 З нами з: 6.06.04 Пірат №: 1 ![]() |
ua-ix це не територія України, а всього навсього сітка кількох провайдерів які уклали угоду про обмін трафіком, половина України поза межами ua-ix
|
Deather |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Модератор Повідомлень: 1.142 З нами з: 15.06.06 З: м. Рівне Пірат №: 3.280 ![]() |
Інфостор - гидота, там Рівне теж вважають іноземним містом.
-------------------- Барук хазад! Хазад ай-мену!
|
![]() ![]() ![]() |
Текстова Версія | Поточний час: 26.02.21, 18:17 |
Українська версія Invision Power Board (Free Trial) v.2
© 2021 IPS, Inc.
|