Anno Domini - Sand & Stone (2005), APE/EAC/covers
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
Anno Domini - Sand & Stone (2005), APE/EAC/covers
trovich |
![]() ![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 173 З нами з: 9.03.06 З: Севастополь Пірат №: 2.222 ![]() |
![]() Якість: APE/CUE/LOG/HQ Covers Тривалість: 48:30 хв Розмір: 245 Мб. Харківська формація ANNO DOMINI належить до вузького кола гуртів, що справді витримують параметри й особливість стилю “нью-ейдж”, який вимагає від виконавця не тільки високої музичної культури, а й енциклопедичну обізнаність у класиці, у світовій етнічній музиці, у джазовому мистецтві. ANNO DOMINI — це тріо, що складається з вокалістки-піаністки Марини Захарової, гітариста Дмитра Горелика і перкусиста Орхана Агабекова. Чоловік Марини Борис Захаров — натхненник-концептуаліст і продюсер. Найсвіжіший альбом ANNO DOMINI має назву “Sand & Stone” — “Пісок і камінь”. Зображення пекучої пустелі й оливкових очей Марини за обрієм — ніби образний натяк на орієнтальність, на східні мотиви, які тут домінують. Ключова п’єса “Пісок і камінь”, написана Гореликом і Агабековим, не просто ілюструє музичний світогляд вихідців зі Сходу, вона ніби виникла із самого способу життя й мислення королів у пустелі бедуїнів. Усі дев’ять п’єс альбому вельми імпресіоністичні й чуттєві. Здається, що чуттєвість більш притаманна Марині Захаровій, у жилах якої тече циганська кров. Саме тому цей диск завершує композиція “Едерлезі” — традиційна циганська пісня, яку і наші, й балканські цигани співають під час Свята Весни. До речі: цікаво зіставити версію Горана Бреговича з версією нашого харківського ANNO DOMINI, які творять дуже неординарну музику для справжніх музичних гурманів. Рецензія slovoprosvity.com.ua Офіційний сайт гурту. Треки:
Замовити CD в крамниці АртВертеп. шара закінчилася, тепер тільки трекер: Купуйте ліцензійну продукцію! Інтернет-крамниці: УМКА / АртВертеп / Наш Формат / Книгарня "Є" |
![]() ![]() ![]() |
trovich |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 173 З нами з: 9.03.06 З: Севастополь Пірат №: 2.222 ![]() |
Цей реліз - продовження обіцяного в цій темі.
Не знаю, чи кращий цей альбом... напевне не гірший за попередній. Він трохи інакший. Отже, кому сподобався "У фокусі часу", мусить сподобатися і цей ![]() |
Anatoliy Argentina |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Дякую trovich, буду брати, як скачаю залишу на роздачі, мені сподобався той диск, перший, дуже цікаво, трохи незвично, але ... красиво!
Анатолій. |
Illia |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 58 З нами з: 23.03.05 Пірат №: 230 ![]() |
А викласти на http чи ftp можна? Торент закритий :-(
|
stepex |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Модератор Повідомлень: 137 З нами з: 24.11.05 З: Львів Пірат №: 971 ![]() |
|
MisterR |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Модератор Повідомлень: 718 З нами з: 15.12.05 З: Львів Пірат №: 1.270 ![]() |
Мабуть, в Illia, так як і в мене, просто заблокований торрент. Ось тому й просить (і я також) викласти на http.
-------------------- Якщо ти любиш українську музику і шукаєш тексти улюблених виконавців, заглянь сюди - nashe.com.ua.
|
trovich |
![]()
Пост
|
stepex'е, у тебе як із каналом? Я можу залити, але це буде довгенько. В принципі, цей реліз вартий аби залишитися на сервері Шари.
|
stepex |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Модератор Повідомлень: 137 З нами з: 24.11.05 З: Львів Пірат №: 971 ![]() |
QUOTE(trovich @ Sat 17-Feb 07, 18:12) stepex'е, у тебе як із каналом? Я можу залити, але це буде довгенько. В принципі, цей реліз вартий аби залишитися на сервері Шари. Ну я так розумію шо трошки краще ніж у тебе ![]() Може на тижні залию. Редаговано stepex: Sat 17-Feb 07, 20:26 |
jbohdan |
![]()
Пост
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 167 З нами з: 23.12.06 Пірат №: 5.176 ![]() |
QUOTE(stepex @ Sat 17-Feb 07, 19:25) Ну я так розумію шо трошки краще ніж у тебе ![]() Може на тижні залию. Зараз вже стягнув 37% і надіюсь, що до понеділка буду мати цілий реліз. У понеділнок я би міг завантажити його на ftp-сервер - аби тільки Адмін погодився. -------------------- Ввічливість, толерантність, посмішка.
Ввічливість, толерантність, посмішка до тих, хто тобі кривдить – ідіотизм. |
jbohdan |
![]()
Пост
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 167 З нами з: 23.12.06 Пірат №: 5.176 ![]() |
Почав завантажувати на ftp-сервер.
Дякую, сподобалось. Редаговано jbohdan: Mon 19-Feb 07, 12:53 -------------------- Ввічливість, толерантність, посмішка.
Ввічливість, толерантність, посмішка до тих, хто тобі кривдить – ідіотизм. |
Admin |
![]()
Пост
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Група: Адміністрація Повідомлень: 4.946 З нами з: 6.06.04 Пірат №: 1 ![]() |
додано лінк з сервера
|
MisterR |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Модератор Повідомлень: 718 З нами з: 15.12.05 З: Львів Пірат №: 1.270 ![]() |
Оуу, дякую.
-------------------- Якщо ти любиш українську музику і шукаєш тексти улюблених виконавців, заглянь сюди - nashe.com.ua.
|
![]() ![]() ![]() |
Текстова Версія | Поточний час: 26.02.21, 12:26 |
Українська версія Invision Power Board (Free Trial) v.2
© 2021 IPS, Inc.
|