Шрек I (2001), українською
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
Шрек I (2001), українською
didayo |
![]() ![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
![]() Жанр: Мультфільм Режисер: Ендрю Адамсон, Вікі Дженсон Тривалість: 90 хв. Жив-був у казковому царстві зелений велетень на ім’я Шрек. Жив він гордою самотою в лісі, на болоті, яке він вважав своїм. Але одного разу злий карлик лорд Фаркуад, володар казкового королівства, безжалісно зігнав всіх казкових мешканців на болото Шрека. І безтурботному життю зеленого троля настав кінець. Але лорд Фаркуад пообіцяв повернути Шреку болото, якщо велетень здобуде йому прекрасну принцесу Фіону, яка мориться у неприступній вежі, яку охороняє вогнедишний дракон... DVDRip Відео: DivX; 512х384; 146? Kbps Аудіо: MP3; 128 kbps Переклад: Український професійний дубляж. Переклад Олекси Негребецького. шара закінчилася, тепер тільки трекер: За реліз дякуємо mik1. Купуйте ліцензійну продукцію! Інтернет-крамниці: УМКА / АртВертеп / Наш Формат / Книгарня "Є" |
![]() ![]() ![]() |
jaral |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Учасники Повідомлень: 124 З нами з: 29.11.06 Пірат №: 4.885 ![]() |
Спасибі за фільм. Наші діточки зі задоволення переглянуть Зеленого і українською мовою.
-------------------- Якщо будете жити в любові між собою, і Бог буде з вами, і підгорне від вас ворогів ваших, і будете мирно жити. Та коли в ненависті будете жити, в сварках і міжусобицях, то самі загинете, і землю батьків, і дідів своїх погубите, яку здобули трудом великим. «Повість давніх літ»
|
arkhangel |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Модератор Повідомлень: 242 З нами з: 9.09.06 З: Н.Новгород - Київ Пірат №: 3.765 ![]() |
Цікаве інтер"ю з ОЛЕКСОМ НЕГРЕБЕЦЬКИМ перекладачем "Шрека", «Альфа», «Піратів Карибського моря-2», «Тачек» http://www.zn.kiev.ua/nn/show/630/55546/
Редаговано arkhangel: Sat 13-Jan 07, 9:56 -------------------- Перша стадія знання - знати, де шукати
|
didayo |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
arkhangel, дякую за посилання!
Цікаве інтерв’ю ![]() |
Rentgen |
![]()
Пост
|
новенький ![]() Група: Учасники Повідомлень: 9 З нами з: 8.02.06 Пірат №: 1.932 ![]() |
Красно дякую, didaio, і за лінк, і за оперативнісь. Потекло помаленьку
![]() |
sahaidak |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Мультик звичайнісінький, але заради українського перекладу варто подивитися.
|
ibobalo |
![]()
Пост
|
Member ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 21 З нами з: 26.03.07 Пірат №: 7.756 ![]() |
про сша я ніц не зрозумів.
повір мені, якби в мене було дві українські доріжки, я би їх включив. якщо кому подобається дивитися відео в якості "поштової марки" то прошу дуже - тільки які претензії до мене? особисто в мене то все записано на один двд5 і їсти не просить ![]() врешті решт я просто запропонував. реакція на загал зрозуміла. |
leviafan |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 147 З нами з: 10.05.07 З: Одеса Пірат №: 8.691 ![]() |
Вдячний за україномовного Шрека. Навіть віслюк балачками не набридає.
|
zuba |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Модератор: Я видалив посилання. Зробіть як слід і потім додавайте їх.
|
![]() ![]() ![]() |
Текстова Версія | Поточний час: 1.03.21, 19:08 |
Українська версія Invision Power Board (Free Trial) v.2
© 2021 IPS, Inc.
|