Подорожні (2005), короткий метр
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
Подорожні (2005), короткий метр
Pazey |
![]() ![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 332 З нами з: 9.09.06 З: Одеса Пірат №: 3.763 ![]() |
![]() Жанр: Документальний Режисер: Ігор Стрембіцький Сценарист: Наталя Іванівна Конончук Оператори: Ігор Стрембіцький, Артем Васильєв Звук: Ігор Стрембіцький, Борис Петер, Вікторія Кулєшова Монтаж: Ігор Стрембіцький, Таїсія Бойко Тривалість: 9:35 хв. Ой люлі-люлі, спатоньки хочу, покладу я головоньку на білую постелоньку, може, я засну... Фільм про дитинство, яке не повертається, про мрії, які не здійснюються, і про те, що божевілля може бути і щастям, і горем. "Подорожні" – перший український фільм, відібраний до участи в офіційній конкурсній програмі (конкурс короткометражних фільмів) Каннського фестивалю. Бюджет: 15000 гривень Виробництво: Київський національний університет театру, кіна і телебачення імени І. Карпенка-Карого (КНУТКіТ)
Роздільна здатність : 720x576 FPS : 25 Бітрейт : 1817 Kbps Формат : Чорнобілий Лінк: RapidShare.com -------------------- я є тут - http://andryuk.livejournal.com
|
![]() ![]() ![]() |
didayo |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
О!!! Друже, респект тобі і велика подяка!!!
Навіть не сподівався цей фільм знайти. Та ще і на files-upload'e ![]() Гарний подарунок на Старий новий рік, нічо не скажеш ![]() |
VERBA |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Дякую, друже!
Сам довго шукав. |
Klapal |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 58 З нами з: 27.12.06 З: Тернопіль Пірат №: 5.438 ![]() |
Привелике дякую
![]() |
Digital |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Огромное спасибо из Донбасса!
Искал его с момента его выхода! Зарегистрировался на форуме специально для того что бы отблагодарить!!! |
Pazey |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 332 З нами з: 9.09.06 З: Одеса Пірат №: 3.763 ![]() |
QUOTE(Digital @ Thu 1-Feb 07, 20:16) Огромное спасибо из Донбасса! Искал его с момента его выхода! Зарегистрировался на форуме специально для того что бы отблагодарить!!! Велике Будь Ласка з Одеси!!! ![]() ![]() -------------------- я є тут - http://andryuk.livejournal.com
|
Mavpochka |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Модератор Повідомлень: 264 З нами з: 20.11.06 З: Оттава - Львів Пірат №: 4.738 ![]() |
Pazey,
а ви би ще раз не залили. Бо я думала, що скопіювала фільм на ПК, а виявилося, що ні. І з лептопа я вже викинула. Залийте ще раз будь ласка, бо цей лінк вже не працює. Наперед дуже дякую. ![]() -------------------- Розумій, що я говорю. А Господь нехай дасть тобі розум у всьому. (2Тим.2:7)
|
Pazey |
![]()
Пост
|
QUOTE(Mavpochka @ Sun 11-Feb 07, 17:03) Pazey, а ви би ще раз не залили. Бо я думала, що скопіювала фільм на ПК, а виявилося, що ні. І з лептопа я вже викинула. Залийте ще раз будь ласка, бо цей лінк вже не працює. Наперед дуже дякую. ![]() Спробуйте зараз. Має працювати. -------------------- я є тут - http://andryuk.livejournal.com
|
Mavpochka |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Модератор Повідомлень: 264 З нами з: 20.11.06 З: Оттава - Львів Пірат №: 4.738 ![]() |
Дякую за оперативність!!!
![]() ![]() -------------------- Розумій, що я говорю. А Господь нехай дасть тобі розум у всьому. (2Тим.2:7)
|
BArS |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Дякую!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Teser |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Pazey, просто чудово, що хоч щось і десь можна знайти, як-от "Подорожніх". Я навіть не шукав його в інтернеті, все чекав від друзів-товаришів. Бо так шукалися і українські фільми ("Золото Картпат", "Молитва за гетьмана...", "Камінний хрест", "Камінна душа", фільми Шапіро). І знайшлися. А цей - тільки тепер. Але лінк не працює. Той files-upload каже: "Оновлюємося, заходьте пізніше!". Отак. Може викладете знову?... )
|
Pazey |
![]()
Пост
|
QUOTE(Teser @ Sat 10-Mar 07, 19:40) Pazey, просто чудово, що хоч щось і десь можна знайти, як-от "Подорожніх". Я навіть не шукав його в інтернеті, все чекав від друзів-товаришів. Бо так шукалися і українські фільми ("Золото Картпат", "Молитва за гетьмана...", "Камінний хрест", "Камінна душа", фільми Шапіро). І знайшлися. А цей - тільки тепер. Але лінк не працює. Той files-upload каже: "Оновлюємося, заходьте пізніше!". Отак. Може викладете знову?... ) Спробуйте скачати по цьому лінку. Але то лише для UA-IX. Якщо ви не зможете - спробую перезалляти або ж роздати через торрент. -------------------- я є тут - http://andryuk.livejournal.com
|
zapper |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Подорожні Прошу, фільм можна дивитися на ютубі. Також читайте інтерв'ю BBC з режисером і автором сценарію. ![]() |
leviafan |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 147 З нами з: 10.05.07 З: Одеса Пірат №: 8.691 ![]() |
Побільше б таких фільмів - тоді золото кінофестивалів буде нашим. Фільм
![]() |
sebasstian |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
дуже дякую
я думав що це кіно знайти неможливо |
![]() ![]() ![]() |
Текстова Версія | Поточний час: 1.03.21, 19:16 |
Українська версія Invision Power Board (Free Trial) v.2