Тризубий Стас - "Я повертаюсь", Всі 4 диски в MP3 (vbr 224 kbps)
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
Тризубий Стас - "Я повертаюсь", Всі 4 диски в MP3 (vbr 224 kbps)
Deather |
![]() ![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Модератор Повідомлень: 1.142 З нами з: 15.06.06 З: м. Рівне Пірат №: 3.280 ![]() |
![]() Якість: mp3 (vbr 224 kbps) Тривалість: 195:22 хв. Розмір: 296 Мб. Ця колекція - привіт усім, хто прожив уже зі чверть століття і більше. Чому? А просто, як показують спостереження, більш юні жителі наших просторів (і з них, просторів, вихідці) по більшій частині не знають уже толком, що таке бардівська пісня. Причому мова йде саме про українські простори, тому що на європейському заході це явище мало трохи іншу форму і не мало такого поширення, такої величезної популярності, як у нас. Як би там не було, а Тризубий Стас, він же Станіслав Щербатих - це досвідчений український бард. З усіма необхідними атрибутами. Сам пише тексти, сам акомпанує собі на акустичній гітарі. Віршами своїми й сміється, і сумує, і просто міркує про наше, таке різне, життя-буття. Звичайна начебто людина, але із трохи більш пильним поглядом на всякі прояви життя. Тому, якщо Вам не лінь думати над тим, що слухаєте - то, можливо, знайдете тут кілька цікавих спостережень. Або, як мінімум, побачите картинку епохи - якщо назвати цим словом останні років 15-20 українських реалій. У чомусь смішних, а в чомусь - і смутних. © UMKA Диск І ![]()
![]()
![]()
![]()
шара закінчилася, тепер тільки трекер: |
![]() ![]() ![]() |
Pazey |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 332 З нами з: 9.09.06 З: Одеса Пірат №: 3.763 ![]() |
А можна для тих, кому не пощастило ще прожити чверть століття, покласти ці альбоми на фтп?
![]() Бо ні віслюк, ні торрент не працює. -------------------- я є тут - http://andryuk.livejournal.com
|
Deather |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Модератор Повідомлень: 1.142 З нами з: 15.06.06 З: м. Рівне Пірат №: 3.280 ![]() |
Мені дуже погано качати на ftp, але реліз невеликий, люди вже качають торентом, то за день-два Я кине на ftp, бо річ явно варта уваги.
-------------------- Барук хазад! Хазад ай-мену!
|
MisterR |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Модератор Повідомлень: 718 З нами з: 15.12.05 З: Львів Пірат №: 1.270 ![]() |
OK. Будемо чекать.
-------------------- Якщо ти любиш українську музику і шукаєш тексти улюблених виконавців, заглянь сюди - nashe.com.ua.
|
bozhidar |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Validating Повідомлень: 533 З нами з: 3.09.05 Пірат №: 522 ![]() |
![]() ![]() |
sasa |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 196 З нами з: 30.09.05 З: Полтава Пірат №: 634 ![]() |
Шось торент із середини дян призупинився і стоїть. Зупинилося на 70%
|
sasa |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 196 З нами з: 30.09.05 З: Полтава Пірат №: 634 ![]() |
все пішло
|
Vetal |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 579 З нами з: 8.10.05 З: Тернополя Пірат №: 673 ![]() |
прямо Василь Васильців)))
|
anandr |
![]()
Пост
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 41 З нами з: 6.11.06 Пірат №: 4.498 ![]() |
Дякую за збірку
![]() -------------------- Все що не робиться — робиться на краще.
Але часто найгіршим способом... |
nazar2002 |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 122 З нами з: 5.08.06 З: м. Калуш Пірат №: 3.562 ![]() |
Скачав вже Я? Залийте будьласка на FTP...
-------------------- Я люблю всіх, хто любить Україну!!!
Я люблю всіх, хто живе для України!!! Я люблю всіх, хто в серці має УКРАЇНУ!!! |
Deather |
![]()
Пост
|
Та вже 6 чоловік скачало, так що скоро, певно, буде.
-------------------- Барук хазад! Хазад ай-мену!
|
sasa |
![]()
Пост
|
Дякую за реліз, у мене був він ще на касетках з припаскудною якістю... Шкода тільки що так реліз збігся з його смертю... Царство йому небесне...
|
sergusya |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
хех ніколи не чув ))
|
Andriy111 |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Учасники Повідомлень: 65 З нами з: 26.09.04 Пірат №: 46 ![]() |
Шановне панство, потримайте трішки ці записи не віслючку, бо там дійсно не у всіх швидкість хороша, а для історії такі записи просто необхідномати, а то за пару років скажуть діти, що того всього не було...
Дякую якщо прислухаєтеся.... |
MisterR |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Модератор Повідомлень: 718 З нами з: 15.12.05 З: Львів Пірат №: 1.270 ![]() |
Цікаво, ті хто не мають віслюка, таки дочекаються на http, чи ні?
Редаговано MisterR: Fri 9-Feb 07, 13:48 -------------------- Якщо ти любиш українську музику і шукаєш тексти улюблених виконавців, заглянь сюди - nashe.com.ua.
|
![]() ![]() ![]() |
Текстова Версія | Поточний час: 1.03.21, 18:36 |
Українська версія Invision Power Board (Free Trial) v.2
© 2021 IPS, Inc.
|