Олександр Пономарьов - Він (2001)
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
Олександр Пономарьов - Він (2001)
makcim |
![]() ![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
![]() Якість: MP3 + covers Тривалість: 43:35 хв. Розмір: 40 Мб. Олександр - без перебільшення найпопулярніший співак в Україні. Хоча я ніколи не відносив себе до палких шанувальників Олександра, компакт вже після першого прослуховування залишив у мене дуже приємне враження. Олександр не просто виконує свої пісні. Він переживає їх, втілюється у своїх героїв. Кожна балада Пономарьова - це наче маленька пісенна п'єса. Варто відзначити і музику - аранжування на цьому альбомі варті голосу Олександра. Безперечно, головний хіт цього альбому - пісня "Він чекає на неї". Це результат плідної співпраці Олександра Пономарьова як виконавця та Святослава Вакарчука (Океан Ельзи) як автора та композитора. Тут можна було б сказати: "шкода, що ви не можете побачити кліп на цю пісню!". Але це не правда! На компакт-диску записані і кліпи, причому одразу п'ять.
|
![]() ![]() ![]() |
bozhidar |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Validating Повідомлень: 533 З нами з: 3.09.05 Пірат №: 522 ![]() |
вкажи, будь ласка, ще й якість мп3... я так розумію що це 128kbs, чи ні?
|
Vetal |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 579 З нами з: 8.10.05 З: Тернополя Пірат №: 673 ![]() |
вже сто раз казали - релізи до 100 Мб на megaupload чи подібні
|
nazar2002 |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 122 З нами з: 5.08.06 З: м. Калуш Пірат №: 3.562 ![]() |
Дійсно makcim залий будьласка цей альбом кудись...
![]() -------------------- Я люблю всіх, хто любить Україну!!!
Я люблю всіх, хто живе для України!!! Я люблю всіх, хто в серці має УКРАЇНУ!!! |
MisterR |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Модератор Повідомлень: 718 З нами з: 15.12.05 З: Львів Пірат №: 1.270 ![]() |
-------------------- Якщо ти любиш українську музику і шукаєш тексти улюблених виконавців, заглянь сюди - nashe.com.ua.
|
![]() ![]() ![]() |
Текстова Версія | Поточний час: 26.02.21, 13:28 |
Українська версія Invision Power Board (Free Trial) v.2
© 2021 IPS, Inc.
|