Закрита Зона - Чужий серед своїх, Програма журналістських розслідувань
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
Закрита Зона - Чужий серед своїх, Програма журналістських розслідувань
tr23 |
![]() ![]()
Пост
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: V.I.P. Клуб Повідомлень: 174 З нами з: 6.01.05 З: Німеченна Пірат №: 101 ![]() |
На цей раз у "Закритий Зоні" розповідається про те, як поводиться Російский флот на території України і як колишній призидент не зважаючи на українські інтереси продав Севастополь росіянам!
роздільність - 512x384 звук - 96 kbps якість відео ~700 kbps Xvid Koepi 1.0.3 шара закінчилася, тепер тільки трекер: Купуйте ліцензійну продукцію! Інтернет-крамниці: УМКА / АртВертеп / Наш Формат / Книгарня "Є" |
![]() ![]() ![]() |
lusik |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Учасники Повідомлень: 80 З нами з: 28.10.04 Пірат №: 74 ![]() |
nemaje resursiv narid
-------------------- Де Голь: "Якби я мав таку армію, яку має ОУН, німецький чобіт не топтав би французької землі"
|
Admin |
![]()
Пост
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Група: Адміністрація Повідомлень: 4.946 З нами з: 6.06.04 Пірат №: 1 ![]() |
lusik, вже біля 5-ти
|
lusik |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Учасники Повідомлень: 80 З нами з: 28.10.04 Пірат №: 74 ![]() |
v mene j nadali ne bulo..na nich vkljuchyv nochogo j ne pojavljalosya...
-------------------- Де Голь: "Якби я мав таку армію, яку має ОУН, німецький чобіт не топтав би французької землі"
|
Age |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Не знаю - вже лежить цілий день на вінчестері розшарений і ще 4 повні джерела є. Зайди на сервер Razorback 2.
|
Admin |
![]()
Пост
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Група: Адміністрація Повідомлень: 4.946 З нами з: 6.06.04 Пірат №: 1 ![]() |
я прийняв всі запити
|
lusik |
![]()
Пост
|
v mene abo shos' z kompom abo netom..ale resursiv nema...poprobuyu v tata she, shkoda a hotilos' by gljanuty mcju programu same.
|
tr23 |
![]()
Пост
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: V.I.P. Клуб Повідомлень: 174 З нами з: 6.01.05 З: Німеченна Пірат №: 101 ![]() |
lusik
Я знаходжусь на Razorback ,минулого тижня в мене були невіличкі проблеми з компом , але зараз все працяю як належно ![]() -------------------- Слава Україні!
Героям слава!!! |
lusik |
![]()
Пост
|
poprobuhju shche raz, bo v mene i v mogo druga shchos' vzagali ne bulo nijakyh resyrsiv..
|
Admin |
![]()
Пост
|
багато бажаючих, десь є зовнішній лінк на файл?
|
shrewd |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: V.I.P. Клуб Повідомлень: 518 З нами з: 13.06.04 Пірат №: 7 ![]() |
|
Admin |
![]()
Пост
|
треба знайти це місце та опублікувати нову "Закриту Зону" ... я щось не можу знайти
|
shrewd |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: V.I.P. Клуб Повідомлень: 518 З нами з: 13.06.04 Пірат №: 7 ![]() |
QUOTE(Admin @ Mon 7-Mar 05, 22:43) треба знайти це місце та опублікувати нову "Закриту Зону" ... я щось не можу знайти Ти маєш на увазі ЦЕ? |
Admin |
![]()
Пост
|
там на форумі тема має тільки 37 переглядів а повних джерел вже більше 80 ... десь ще є
|
Guest |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
o, dorechi v mene resursy vchora zjavylysya, ale je tiko 96,71% ...
|
![]() ![]() ![]() |
Текстова Версія | Поточний час: 26.02.21, 12:35 |
Українська версія Invision Power Board (Free Trial) v.2
© 2021 IPS, Inc.
|