ПАН ПУПЕЦ - "Пан Пупец" (2006), Веселий та громкий!
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
ПАН ПУПЕЦ - "Пан Пупец" (2006), Веселий та громкий!
bozhidar |
![]() ![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Validating Повідомлень: 533 З нами з: 3.09.05 Пірат №: 522 ![]() |
![]() Якість: APE/EAC + covers Тривалість: 32:06 хв. Розмір: 255 Мб. Ну що ж, назва цього молодого гурту цілком відповідає дійсності. Він не просто пупець, це – справжній Пан пупців. Правий був той, хто сказав, що виросла достойна заміна "Братам Гадюкіним". Таки вже виросла, і дуже тішить, що ця заміна зовсім не скидається на омолоджені копії попередників. "Пан Пупец" – свіжий і дуже драйвовий гурт, який грає яскраві настрої на потужній змішаній основі фольку та панку. Втім – не обмежується цими двома напрямками. Навіть не бачачи живого виступу, можна впевнено стверджувати, що хлопці дуже артистичні, і творчої фантазії їм не бракує. Якщо вже зараз просто аудіо запис викликає в уяві настільки об’ємні картини – підозрюю, що кожен їхній виступ перетворюється на дуже яскраве, захопливе дійство. Тим більше, що і тексти пісень, здебільшого, є дуже предметними, не-абстрактними. Як на мене, кожна з них може запросто стати темою невеликої, але дуже насиченої репризи. Отже, підсумуємо. В музиці гурт дуже вправно сполучає абсолютно різні стилі – від хардкору та ска до реггі з фанком. Додайте сюди експресивну манеру виконання з елементами театралізованого фарсу – і повірте, нудьгувати не доведеться. Але доведеться кудись дівати весь цей вивільнений адреналін... © UMKA ТРЕКЛІСТ:
шара закінчилася, тепер тільки трекер: Частина перша @ РапідшаріКупуйте ліцензійну продукцію! Інтернет-крамниці: УМКА / АртВертеп / Наш Формат / Книгарня "Є" Частина друга @ Рапідшарі Частина третя @ Рапідшарі Обкладинки (розпаковуються окремо) @ Рапідшарі пароль: share.net.ua |
![]() ![]() ![]() |
Deather |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Модератор Повідомлень: 1.142 З нами з: 15.06.06 З: м. Рівне Пірат №: 3.280 ![]() |
Рулез! Моя подяка!
То просто навіть не пупец, а справжнісінький "...дець"! -------------------- Барук хазад! Хазад ай-мену!
|
Vetal |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 579 З нами з: 8.10.05 З: Тернополя Пірат №: 673 ![]() |
а на трекер можеш кинути???
бо не в кожного є преміум рапідшара |
Admin |
![]()
Пост
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Група: Адміністрація Повідомлень: 4.946 З нами з: 6.06.04 Пірат №: 1 ![]() |
додано лінк з сервера, реліз з обкладинками та 5% ліками, без паролю
|
hucul |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 417 З нами з: 1.06.06 З: ВашінгтонUS-ЛьвівUA Пірат №: 3.131 ![]() |
Вдячний за реліс!!! Гурт класний, тому хочу виставити його в мп3 для тих хто кому не підходить апе наприклад мені. Якість 320, 44. Розмір файла 106 мб. Заберайте тут-
http://www.megaupload.com/?d=BIKMRYET Редаговано hucul: Mon 30-Apr 07, 5:23 |
TARASSA |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Учасники Повідомлень: 120 З нами з: 24.01.07 З: BUNGURASU Пірат №: 5.921 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
kuzmych |
![]()
Пост
|
новенький ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 6 З нами з: 20.12.06 Пірат №: 5.078 ![]() |
QUOTE(hucul @ Mon 30-Apr 07, 3:22) Вдячний за реліс!!! Гурт класний, тому хочу виставити його в мп3 для тих хто кому не підходить апе наприклад мені. Якість 320, 44. Розмір файла 106 мб. Заберайте тут- http://www.megaupload.com/?d=BIKMRYET Якщо в когось є можливість, залийте в мп3 ще куди-небудь, бо у мене з МegaUpload не тягне - обривається через декілька хвилин! Буду вельми вдячний - кортить послухати! Дякую! ![]() |
rocksanka |
![]()
Пост
|
новенький ![]() Група: Учасники Повідомлень: 2 З нами з: 9.02.08 Пірат №: 15.583 ![]() |
І мені, і мені. Будь ласочка
|
adramelech |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 121 З нами з: 26.03.07 З: Україна, Івано-Франківськ Пірат №: 7.755 ![]() |
більше інфи про гурт на офіційній сторінці http://panpupec.com/
|
hucul |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 417 З нами з: 1.06.06 З: ВашінгтонUS-ЛьвівUA Пірат №: 3.131 ![]() |
На рапіду на жаль не вийшло надіюсь це підійде. Розмір 65мб 320кбвс 44000мх без обкладинок.
http://domain.is.banned/en/files/3460388 |
rocksanka |
![]()
Пост
|
новенький ![]() Група: Учасники Повідомлень: 2 З нами з: 9.02.08 Пірат №: 15.583 ![]() |
дякую!
|
![]() ![]() ![]() |
Текстова Версія | Поточний час: 1.03.21, 19:38 |
Українська версія Invision Power Board (Free Trial) v.2
© 2021 IPS, Inc.
|