Форсаж (2001) DVDRip, український професійний переклад
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
Форсаж (2001) DVDRip, український професійний переклад
Admin |
![]() ![]()
Пост
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Група: Адміністрація Повідомлень: 4.946 З нами з: 6.06.04 Пірат №: 1 ![]() |
![]() Оригінальна назва: The Fast and the Furious Жанр: бойовик Режисер: Rob Cohen Актори: Paul Walker, Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Rick Yune, Chad Lindberg, Johnny Strong, Matt Schulze Виробництво: USA / Germany Мова: український багатоголосий професійний переклад Рейтинг IMDB : 5.7/10 (33,263 голоси) Молодий агент ФБР Браян О’Коннор (Вокер), що працює під прикриттям, вистежує банду божевільних гонщиків, які грабують вантажівки. Першим у списку підозрюваних є колишній в’язень Домінік Торетто (Дізель). Браян знайомиться з Торетто і невдовзі стає членом його команди та близьким другом, до того ж закохується в сестру злочинця…далі на КіноБлог.com DVDRip - Торрент Розмір: 1.19 Гб. Тривалість: 1:42:28 Відео: XviD; 720x304; 1530 Kbps; FPS 25,00; 0,29 b/px Аудіо: Український дубльований переклад MP3; 128 Kbps; 48000 Hz; 2 канали ![]() шара закінчилася, тепер тільки трекер: Купуйте ліцензійну продукцію! Інтернет-крамниці: УМКА / АртВертеп / Наш Формат / Книгарня "Є" |
![]() ![]() ![]() |
alximik |
![]() ![]()
Пост
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 33 З нами з: 20.01.06 З: Wroclaw-Львів Пірат №: 1.775 ![]() |
|
yuzef |
![]()
Пост
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 106 З нами з: 24.11.05 Пірат №: 974 ![]() |
QUOTE(zidane @ Sun 22-Apr 07, 4:01) Установки бровзера криві (а може навіть файервола або антивіруса). Спробуй правою кнопкою миші натиснути і в меню вибери "завантажити качалкою яка в тебе є (став 2 потоки). Або інсталюй ще один бровзер (оглядач веб сторінок) і качай ним. В мене качає будь-яким способом.. |
donzov |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Учасники Повідомлень: 116 З нами з: 3.06.06 Пірат №: 3.147 ![]() |
zidane -якщо в Тебе IE... він тут не працює-завантаж firefox ПРАЦЮЭ ЧУДОВО.
Хто підкаже-став 2 потоки-це як? Я просто натискаю на малюнок і вантажу. Маю також USDownloader. -------------------- Свою Україну любіть. Любіть її... Во врем''я люте. В останню тяжкую минуту За неї Господа моліть.
Т. Шевченко |
leviafan |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 147 З нами з: 10.05.07 З: Одеса Пірат №: 8.691 ![]() |
Дякую. Фільм загалом сподобався, крім голомозого Вена Дізеля (не мій акторський типаж).
|
![]() ![]() ![]() |
Текстова Версія | Поточний час: 26.02.21, 19:40 |
Українська версія Invision Power Board (Free Trial) v.2
© 2021 IPS, Inc.
|