Софія Ротару колекція 1973-2003, безсумнівно варто уваги !!!
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
Софія Ротару колекція 1973-2003, безсумнівно варто уваги !!!
shrewd |
![]() ![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: V.I.P. Клуб Повідомлень: 518 З нами з: 13.06.04 Пірат №: 7 ![]() |
![]() Пісні багатьма мовами - українською, російською, молдавською і (здається) болгарською є. Більшість українських назв пісень/альбомів перекручені на російський манер, але то не страшно. Класику нічим не зіпсуєш. ![]() Особливо цінним (з погляду українця та й не тільки) є диск 1 із ранніми альбомами, де 1) значна частина пісень українською мовою; і 2) тексти в ранніх альбомах посильніші будуть всяких там хутарянок-в-світєрках; 3) очевидно, що старі альбоми важко десь купити, платівки пошкрябані, а аудіокасети осипалися. Диск 1
|
![]() ![]() ![]() |
Age |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Щось сьогодні жодного повного джерела
![]() |
shrewd |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: V.I.P. Клуб Повідомлень: 518 З нами з: 13.06.04 Пірат №: 7 ![]() |
От, блін, а було ж джерел дофіга.
А я вже початковий архів видалив. Повидаляв всі лишні (як для мене) матеріали. Ех, не можу я всі релізи в оригінальному вигляді тримати на жорсткому диску. Ну щоб пофіксити проблемку - запакував ті файли, що собі залишив (видалив "оболонку" диску, WinAmp і відео "Не спросишь") із першого диску. Файл видалено з розшарювання !!! Sofiya.Rotary.1973-1998.only_mp3&foto.rar А диск N2 я взагалі не скачував. Редаговано shrewd: Mon 23-May 05, 17:23 |
Age |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Дякую, але може варто трохі зачекати - сьогодні вихідний. Може в понеділок Я з’явиться.
Ще раз дякую ![]() |
Age |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Все - маю
![]() |
zazai |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: V.I.P. Клуб Повідомлень: 366 З нами з: 1.10.04 З: Дальне зарубіжжя Пірат №: 56 ![]() |
Згідний на всі сто !!
-------------------- Аби здолати Дракона, мусиш сам обернутись на Дракона
|
vvbond |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 250 З нами з: 19.05.05 Пірат №: 315 ![]() |
QUOTE(shrewd @ Sun 13-Mar 05, 23:45) Ну щоб пофіксити проблемку - запакував ті файли, що собі залишив (видалив "оболонку" диску, WinAmp і відео "Не спросишь") із першого диску. Sofiya.Rotary.1973-1998.only_mp3&foto.rar Немає зовсім джерел. Може Я таки підтримає? |
55MHz |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: V.I.P. Клуб Повідомлень: 78 З нами з: 23.03.05 Пірат №: 231 ![]() |
У мене на двох компютерах роздається але тільки оригійнальні файли.
|
vvbond |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 250 З нами з: 19.05.05 Пірат №: 315 ![]() |
Перший диск знову роздають на трекері http://www.vialand.org
Деталі тут: http://www.vialand.org/tracker/details.php?id=244 |
alexuk1970 |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Thank you !
|
krosha |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Шановні!
Поясніть будь ласка що входить в лінк що вгорі. тобто які пісні |
krosha |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Пробачте.Я вже сам розібрався.Там 2 лінка. Один на перший диск а другий на другий
|
krosha |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Шановний shrewd Щира подяка за матеріал
![]() ![]() Редаговано krosha: Sat 4-Mar 06, 12:09 |
laks |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
|
shrewd |
![]()
Пост
|
|
![]() ![]() ![]() |
Текстова Версія | Поточний час: 26.02.21, 18:45 |
Українська версія Invision Power Board (Free Trial) v.2
© 2021 IPS, Inc.
|