Дощ - Гра світла (2007), поп-рок || APE/EAC + covers
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
Дощ - Гра світла (2007), поп-рок || APE/EAC + covers
MisterR |
![]() ![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Модератор Повідомлень: 718 З нами з: 15.12.05 З: Львів Пірат №: 1.270 ![]() |
![]() Якість: APE/EAC + covers Тривалість: 41:34 хв. Розмір: 297 Мб. Запоріжжя продовжує радувати нас молодою, свіжою музикою. Втім, гурт "Дощ" не назвеш таким вже новачком – він існує майже 10 років, а за останніх п’ять і успішно прийняв участь у кількох примітних фестивалях, і переміг у "Перлинах Сезону". Але музику він виконує саме молоду та свіжу – власне, дебютний альбом "Гра світла" яскраво це ілюструє. При цьому формальні ознаки, здавалося б, звичайні – музика складається з вокалу, клавіш, гітари, ударних та басу. Але – у цієї музики є власне обличчя, і його, що приємно, не окреслиш одним терміном. Так, звучанню притаманна м’яка ліричність – це міг би бути звичайний поп-рок, якби його часом не зносило, скажімо, у джазовий степ. Власне, саме такі-от прозорі украплення легкого джазу та фанку – здається, окремої подяки тут заслуговують клавіші та ритм-секція за перше, гітара за друге – складають половину родзинок музики "Дощу". Але є ще вокал – він тут теж не в якості сиропу на морозиві. Часом легкий, приглушений, зовсім близький – він може за секунду, як за свіжим вітром, розвернутися зовсім в іншому напрямку. Олена Чепіга вдало балансує між м’якою, теплою ніжністю – і різкою, напруженою, надривною енергією справжньої рок-діви. Співає емоційно – але емоції не стають сильнішими за почуття, і мені здається, це добре. Зрештою, емоції – діти неспокійного розуму, вони живуть і вмирають зовні. Почуття живуть глибше – в серці. І саме там живе призма, про яку йдеться у поліграфії до альбому – принаймні, так мені здається... © UMKA
![]() Якщо Вам сподобалась музика, підтримайте її виконавця купивши цей альбом в крамниці. |
![]() ![]() ![]() |
stepanstas |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Дуже Дякою
Добра музика |
HECTOP |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 85 З нами з: 9.06.05 Пірат №: 342 ![]() |
Та де там добра!? Вокалістку треба міняти - виє, як сучка в сливах
![]() |
MisterR |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Модератор Повідомлень: 718 З нами з: 15.12.05 З: Львів Пірат №: 1.270 ![]() |
QUOTE(HECTOP @ Tue 12-Jun 07, 2:10) Шановний, якщо не подобається, можете не слухати. Ніхто не змушує. Я розумію, що це не Андрухович і не панк-рок, але треба ж мати повагу. -------------------- Якщо ти любиш українську музику і шукаєш тексти улюблених виконавців, заглянь сюди - nashe.com.ua.
|
HECTOP |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 85 З нами з: 9.06.05 Пірат №: 342 ![]() |
QUOTE(MisterR @ Tue 12-Jun 07, 7:53) Шановний, якщо не подобається, можете не слухати. Ніхто не змушує. Я розумію, що це не Андрухович і не панк-рок, але треба ж мати повагу. Розслабся, я ж жартую ![]() Доречі, ми на форумі. На форумі не тільки викладаються лінки, а ще й (велика дивина!) відбувається обговорення ![]() Щодо "сучки в сливах" - оригінальний вислів моєї бабусі, який описує якість вокалу класу групи "Дощ"... ![]() |
MisterR |
![]()
Пост
|
QUOTE(HECTOP @ Tue 12-Jun 07, 9:43) Розслабся, я ж жартую ![]() Доречі, ми на форумі. На форумі не тільки викладаються лінки, а ще й (велика дивина!) відбувається обговорення ![]() Щодо "сучки в сливах" - оригінальний вислів моєї бабусі, який описує якість вокалу класу групи "Дощ"... ![]() Наступного разу обережніше вставляй свої фаміліардні висловлювання. -------------------- Якщо ти любиш українську музику і шукаєш тексти улюблених виконавців, заглянь сюди - nashe.com.ua.
|
stepex |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Модератор Повідомлень: 137 З нами з: 24.11.05 З: Львів Пірат №: 971 ![]() |
2 MisterR: дякую за альбом.
PS: "сучка в сливах" це злобно, мені з таким не асоціюється, напевно вік не той ![]() |
Bogotify |
![]()
Пост
|
новенький ![]() Група: Учасники Повідомлень: 5 З нами з: 1.09.06 Пірат №: 3.715 ![]() |
був би дуже вдячний за дзеркало на файлфекторі або сендспейсі, а то з рапіди майже нераально скачати
![]() |
MisterR |
![]()
Пост
|
QUOTE(Bogotify @ Wed 13-Jun 07, 1:30) був би дуже вдячний за дзеркало на файлфекторі або сендспейсі, а то з рапіди майже нераально скачати ![]() Після обіду закачаю на filefactory. -------------------- Якщо ти любиш українську музику і шукаєш тексти улюблених виконавців, заглянь сюди - nashe.com.ua.
|
Admin |
![]()
Пост
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Група: Адміністрація Повідомлень: 4.946 З нами з: 6.06.04 Пірат №: 1 ![]() |
додано лінки з серверів, архіви з 5% відновлення
|
HECTOP |
![]()
Пост
|
|
MisterR |
![]()
Пост
|
QUOTE(Bogotify @ Wed 13-Jun 07, 1:30) був би дуже вдячний за дзеркало на файлфекторі або сендспейсі, а то з рапіди майже нераально скачати ![]() Оскільки наш адмін залив APE на сервер, то я зробив альтернативний (до rapidshare.com) лінк тільки на мп3. -------------------- Якщо ти любиш українську музику і шукаєш тексти улюблених виконавців, заглянь сюди - nashe.com.ua.
|
topknot |
![]()
Пост
|
Member ![]() ![]() Група: Учасники Повідомлень: 14 З нами з: 13.01.07 Пірат №: 5.784 ![]() |
Дякую! Альбом сподобався. Дівчина гарно співає. Музон такий веселенький. Як на мене, то досить гармонійний.
|
MisterR |
![]()
Пост
|
Поновлено список лінків на rapidshare.com.
-------------------- Якщо ти любиш українську музику і шукаєш тексти улюблених виконавців, заглянь сюди - nashe.com.ua.
|
rumumba |
![]() ![]()
Пост
|
Member ![]() ![]() Група: Учасники Повідомлень: 10 З нами з: 13.05.09 Пірат №: 30.727 ![]() |
Магнета для DC++
Дощ-2007-Гра світла.ape (282,65 MБ)[/magnet]]Дощ-2007-Гра світла.ape (282,65 MБ) Дощ-2007-Гра світла.ape (282,65 MБ) CODE magnet:?xt=urn:tree:tiger:Z3POT4B2CHKTDBFQ5PFL7CV4VXFCJNJZGITRQNA&xl=296375708&dn=%D0%94%D0%BE%D1%89-2007-%D0%93%D1%80%D0%B0+%D1%81%D0%B2%D1%96%D1%82%D0%BB%D0%B0.ape П.М. Форум паскудить магнет-посилання. "шара закінчилася, тепер тільки трекер:" Що ціє означає при застосуванні тегу хайд?? |
![]() ![]() ![]() |
Текстова Версія | Поточний час: 16.01.21, 3:30 |
Українська версія Invision Power Board (Free Trial) v.2
© 2021 IPS, Inc.
|