Назарій Яремчук - Золота колекція (2004), WMA 128kbps
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
Назарій Яремчук - Золота колекція (2004), WMA 128kbps
masora |
![]() ![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
![]() Якість: WMA 128kbps Тривалість: 72:00 хв. Розмір: 68 Мб. «Золота колекція Української естради. Том 1» До збірки війшли відомі і рідні пісні 80 років, а також народні пісні у виконанні Назарія Яремчука. Хоча Назарій Яремчук пішов з життя, його золотий голос назавжди буде нагадувати нам про потенціал його таланту. Тексти пісень
MEGAUPLOAD |
![]() ![]() ![]() |
TARASSA |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Учасники Повідомлень: 120 З нами з: 24.01.07 З: BUNGURASU Пірат №: 5.921 ![]() |
ГАРНО ДЯКУЮ !!!
|
Tarry |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 75 З нами з: 29.12.06 Пірат №: 5.520 ![]() |
Дякую. Диск справді - вартий уваги . Але чи не можна в якості APE?
Якось вже привиклось. |
Dr.Ex |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 56 З нами з: 25.12.06 Пірат №: 5.362 ![]() |
чудовий диск. щиро дякую!
-------------------- якщо не ми, то хто? якщо не зараз, то коли?
|
Pazey |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 332 З нами з: 9.09.06 З: Одеса Пірат №: 3.763 ![]() |
Справді рідкісна штука! Дякую дуже!
-------------------- я є тут - http://andryuk.livejournal.com
|
Shkval |
![]()
Пост
|
Member ![]() ![]() Група: Учасники Повідомлень: 10 З нами з: 7.06.07 З: Місто слави козацькї Пірат №: 9.491 ![]() |
А другий том є?
-------------------- [COLOR=red]"Не Україна для нас,[/COLOR]
а ми для України!" |
masora |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(Shkval @ Fri 24-Aug 07, 11:28) Мабуть є, але другий том там не Назарій Яремчук. Цей диск я купувала у магазині Як ідти від ЦУМУ до Площі Льва Толстого на розі, там дуже багато чудових дисків. Зараз я не у Києві, тому не можу завітати у той магазин. Може як Я матиме бажання заради спільноти ? ![]() |
rimas_v |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
велике спасибі!
Справді кльова збірка. Я ще в дитинстві того наслухався, але зараз страшно приємно знову то почути ![]() |
AlexMan |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Чи не можна заполучити цей диск з бiльш вищим битрейтом (320, наприклад)?
|
Ant |
![]()
Пост
|
новенький ![]() Група: Учасники Повідомлень: 2 З нами з: 2.05.08 Пірат №: 17.268 ![]() |
Щиро дякую! Досить важко знайти. Бачила, на привеликий жаль, не з початку концерт присвячений пам'яті Назарія Яремчука "Мої стожари", дуже сподобався.
|
Nomad |
![]()
Пост
|
Member ![]() ![]() Група: Учасники Повідомлень: 26 З нами з: 31.05.07 Пірат №: 9.167 ![]() |
Диск супер! але Якість: WMA 128kbps - вбиває
-------------------- Слава Україні!
|
TARASSA |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Учасники Повідомлень: 120 З нами з: 24.01.07 З: BUNGURASU Пірат №: 5.921 ![]() |
Nomad З допомогою ціеї програмки можна перобити в Мр-3 Easy CD-DA Extractor 10
|
![]() ![]() ![]() |
Текстова Версія | Поточний час: 26.02.21, 13:31 |
Українська версія Invision Power Board (Free Trial) v.2
© 2021 IPS, Inc.
|