Рідний мій Львове!, APE/EAC+covers
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
Рідний мій Львове!, APE/EAC+covers
Deather |
![]() ![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Модератор Повідомлень: 1.142 З нами з: 15.06.06 З: м. Рівне Пірат №: 3.280 ![]() |
![]() Якість: APE/EAC+covers Тривалість: хв. Розмір: 504 Мб. Диск львівської компанії "Ліда", випущений для львів'ян, туристів і просто закоханих у місто Львів людей, на якому представлені кращі пісні про одне з таємальовничіших і найсакральніших українських міст. Збірка включає в себе твори саме львівських музичних митців і гуртів, що робить її, безсумнівно, гарним подарунком будь-якому відвідувачу Львова. До збірки увійшли:
|
![]() ![]() ![]() |
arkhangel |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Модератор Повідомлень: 242 З нами з: 9.09.06 З: Н.Новгород - Київ Пірат №: 3.765 ![]() |
Гарне дякую!!!
![]() ![]() Пропоную доповнювати.
-------------------- Перша стадія знання - знати, де шукати
|
Alterus |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Супер... Більшість пісень знаю.
Питання - Я знає таку пісню про Львів якогось тріо з частиною тексту "Я люблю Твої замріяні дощі..."? |
vovantez |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 55 З нами з: 25.09.06 Пірат №: 3.946 ![]() |
Дякую , нарешті, багато пісень рідного міста !!!
|
graftok |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 576 З нами з: 20.05.06 Пірат №: 2.972 ![]() |
Дякую! Плачу....
|
DrAP |
![]()
Пост
|
Member ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 28 З нами з: 17.02.07 З: Львів Пірат №: 6.253 ![]() |
![]() Супер... Більшість пісень відомі львів`янам і не тільки їм. Люблю це місто! Мабуть через його дух, та погоду ![]() ![]() |
zzleo |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 36 З нами з: 25.01.07 З: Челябінськ, Росія Пірат №: 5.933 ![]() |
А де, крiм торренту цей альбом можна завантажити?
|
Deather |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Модератор Повідомлень: 1.142 З нами з: 15.06.06 З: м. Рівне Пірат №: 3.280 ![]() |
Поки-що ніде.
-------------------- Барук хазад! Хазад ай-мену!
|
zzleo |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 36 З нами з: 25.01.07 З: Челябінськ, Росія Пірат №: 5.933 ![]() |
А може зальєш в коробку? Буду вдячний.
|
zzleo |
![]()
Пост
|
завантажив, але вiдкрити не можу. Як це робити? З допомогою неро, або як?
|
Deather |
![]()
Пост
|
За допомогою "Допомоги"
![]() -------------------- Барук хазад! Хазад ай-мену!
|
Honey |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: V.I.P. Клуб Повідомлень: 218 З нами з: 14.06.05 Пірат №: 352 ![]() |
Привіт всім! Може Я з вас має пісню В. Сачка - Повернись, моя Андріано. Там слова такі - я люблю, повертайся у Львів. Давно шукаю і все без успіхів
![]() |
Yura_lviv |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Учасники Повідомлень: 76 З нами з: 26.06.07 Пірат №: 9.907 ![]() |
В мене є ще одна пісенька Чорнобіле - Львів http://shareua.com/file/570872/Chornobile___L_viv.mp3.html
|
vasya |
![]()
Пост
|
новенький ![]() Група: Учасники Повідомлень: 1 З нами з: 30.01.08 З: Луцьк Пірат №: 15.354 ![]() |
Це не реально, але ж запитаю. Декілька років тому, чув по проводовому радіо українську пісню, але не знаю тієї співачки, із словами, здається, – „...підіймусь на високу вежу....” чи „... над високою вежею...” , можливо вона не про Львів.? Але, хто її виконує.? Дякую.
|
Linx |
![]()
Пост
|
Member ![]() ![]() Група: Учасники Повідомлень: 15 З нами з: 9.07.07 Пірат №: 10.125 ![]() |
QUOTE За допомогою "Допомоги" ![]() Файна допомога 404 - Not Found |
![]() ![]() ![]() |
Текстова Версія | Поточний час: 17.01.21, 19:25 |
Українська версія Invision Power Board (Free Trial) v.2
© 2021 IPS, Inc.
|