Фліт - Світ такий (2004), Фолк-панк-рок зі Станіславу...
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
Фліт - Світ такий (2004), Фолк-панк-рок зі Станіславу...
HECTOP |
![]() ![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 85 З нами з: 9.06.05 Пірат №: 342 ![]() |
![]() З приємністю представляємо Вам альбом Івано-Франківського гурту «ФЛІТ» - «Світ такий». Хлопці у складі: Андрій Марків (гітара), Володимир Новіков (вокал), Ігор Озарко (ударні), Михайло Копієвський спробували своїми піснями донести до нас, слухачів, своє бачення й відчуття світу, що нас оточує, причому зробили це ненав’язливо, але по-своєму дуже переконливо. Їхня музика підкреслює їхні слова, вона напориста, енергійна, від неї неможливо відмахнутися, як і від світу довкола нас. А світ цей недобрий, злий, спокійний у своїй цинічності, по цьому світу ми всі ходимо, ми його й робимо-творимо своїми думками і вчинками. Нам усім залишається або погодитися з такою точкою зору, або ж заперечити її. Змінити себе на краще, щоб і світ довкола кожного з нас став іншим, кращим, або ж заперечити все, заперечити цей світ і все, пов’язане з ним. Заперечуйте, вперед! Можливо, у Вас вийде це переконливіше, можливо, Ваша пісня буде мелодійнішою, лагіднішою, правильнішою, або ж, навпаки, злішою, агресивнішою, але не менш правильною… На Ваш погляд, адже світ ТАКИЙ… Різний і непередбачуваний… І це, погодьтеся, все-таки чудово. 1 Може ти знайдеш... 1:16 2 Прослухати фрагмент Вийди моя люба 2:34 3 Навкруги дисгармонія 2:41 4 Ягідка 1:14 5 Прослухати фрагмент Час творити справи праведні 2:40 6 Лісні санітари 3:38 7 Спаплюжений 3:12 8 Диво-гриб 2:49 9 Така мала 3:30 10 Я вживаю 2:53 11 Ореста вбили 4:24 12 О.Л. 2:36 13 Світ такий 1:52 14 Такий самий 3:10 15 Прослухати фрагмент Їжачок 3:50 16 Їжачок відео бонус Загальний час звучання: 42:19 Рiк випуску: 2004 Формат: MP3, 192VBR, Lame 3.96.1 / APE До архіву я додав відео до пісні "Їжачок", що було на ориґінальному диску. Правда, я перегнав його з mpeg2 до divx (на 70 меґ менше ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
shrewd |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: V.I.P. Клуб Повідомлень: 518 З нами з: 13.06.04 Пірат №: 7 ![]() |
А є бажаючі на APE ?
Я міг би забецати. |
Admin |
![]()
Пост
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Група: Адміністрація Повідомлень: 4.946 З нами з: 6.06.04 Пірат №: 1 ![]() |
|
shrewd |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: V.I.P. Клуб Повідомлень: 518 З нами з: 13.06.04 Пірат №: 7 ![]() |
Ап, себто АРЕ для тих хто віддає перевагу цьому формату.
![]() ![]() ![]() |
HECTOP |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 85 З нами з: 9.06.05 Пірат №: 342 ![]() |
QUOTE 2HECTOP: прошу оформлювати релізи як інші на цьому сайті Так краще? Просто скопіював зміст поданого мною лінку... Але ж: хазяїн-барин, як кажуть APE не люблю: 1. Великий файл 2. На плейер не спишеш - тре все одно переганяти в мп3 3. Якщо хочеш допомогти роздавати, то тре тримати ті величезні архіви (я маю майже всі релізи цього сайту, уявіть розмір папки ![]() 4. фубар чогось гальмує між піснями (рівень компресії ?) Отакоєот © 2shrewd: Можеш виложити обкладинки? |
Admin |
![]()
Пост
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Група: Адміністрація Повідомлень: 4.946 З нами з: 6.06.04 Пірат №: 1 ![]() |
QUOTE(HECTOP @ Thu 9-Jun 05, 1:10) а ти порівняй бо подібного не бачу, ти не для мене стараєшся! якщо всі будуть постити хто як захоче то дуже швидко тут вже ніхто нічого не знайде основні правила: -простота+повнота -зручність двій пост на два (в декого й на 3) екрани |
shrewd |
![]()
Пост
|
Обкладинки будуть. Пізніше. Можливо завтра. Як до сканера з диском доберуся.
|
Sasho |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
ДЯКУЮ!!
|
shrewd |
![]()
Пост
|
|
Shelby |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Залийте буди-ласка Я просто кліпи або хочяв кліп з їжачком!!!
|
HECTOP |
![]()
Пост
|
|
Sort_UA |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 173 З нами з: 7.05.07 Пірат №: 8.615 ![]() |
У ФЛІТів стиль виконання Інтеліджент Панк Рок взагалі то...
-------------------- Слава Україні!!!
Героям Слава!!! Смерть ворогам! "-Діду, чорт у вікно лізе!!! -Нічого, снику, аби не м.о.с.к.а.л.ь" |
![]() ![]() ![]() |
Текстова Версія | Поточний час: 26.02.21, 12:38 |
Українська версія Invision Power Board (Free Trial) v.2
© 2021 IPS, Inc.
|