Львівські музики - Зачаруй
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
Львівські музики - Зачаруй
Honey |
![]() ![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: V.I.P. Клуб Повідомлень: 218 З нами з: 14.06.05 Пірат №: 352 ![]() |
![]() Львівські музики - Зачаруй Формат - wma + covers Якість - 192 Kbps Audio codec - Windows Media Audio 9.1 Розмір - 69.6 MB Милий серцю голос, лірика, ну і звичайно - прекрасне виконання!!! Ці музики почали свою творчість граючи на весіллях в рідному селі, а тепер мандрують світами і своїми піснями доносять українське слово і музику в далекі краї. Зміст:
|
![]() ![]() ![]() |
vvbond |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 250 З нами з: 19.05.05 Пірат №: 315 ![]() |
Відреагуй будь ласка лінк, чому віслюк опинився посередені?
|
Honey |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: V.I.P. Клуб Повідомлень: 218 З нами з: 14.06.05 Пірат №: 352 ![]() |
|
vvbond |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 250 З нами з: 19.05.05 Пірат №: 315 ![]() |
|
Honey |
![]()
Пост
|
|
Admin |
![]()
Пост
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Група: Адміністрація Повідомлень: 4.946 З нами з: 6.06.04 Пірат №: 1 ![]() |
Honey, який сервер?
обкладинок часом немає??? |
shrewd |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: V.I.P. Клуб Повідомлень: 518 З нами з: 13.06.04 Пірат №: 7 ![]() |
Очевидно вся справа в Low ID.
Я дав Honey лінк, який може допомогти подолати ту проблемку, та мабуть не вийшло. Ой мабуть дооовго ми її будемо ловити. |
vvbond |
![]()
Пост
|
QUOTE(shrewd @ Sat 18-Jun 05, 12:00) Очевидно вся справа в Low ID. Я дав Honey лінк, який може допомогти подолати ту проблемку, та мабуть не вийшло. Ой мабуть дооовго ми її будемо ловити. Якщо комп стоїть вдома і не схований за рутером, то достатньо в розділі Options піти на Connections та відкрити в віндоувському файерволі необхідні порти TCP та UDP. Також треба перевірити щоб файервол не блокував вихід віслюка до нету. Здається, це все. Після цього Low ID не повинно бути |
Honey |
![]()
Пост
|
|
Honey |
![]()
Пост
|
QUOTE(vvbond @ Sat 18-Jun 05, 1:33) QUOTE(shrewd @ Sat 18-Jun 05, 12:00) Очевидно вся справа в Low ID. Я дав Honey лінк, який може допомогти подолати ту проблемку, та мабуть не вийшло. Ой мабуть дооовго ми її будемо ловити. Якщо комп стоїть вдома і не схований за рутером, то достатньо в розділі Options піти на Connections та відкрити в віндоувському файерволі необхідні порти TCP та UDP. Також треба перевірити щоб файервол не блокував вихід віслюка до нету. Здається, це все. Після цього Low ID не повинно бути vvbond, і мене ці два порти включені, і я тільки що кинула віслюка в exceptions for WXp firewall. Думаю тепер все має запрацювати |
vvbond |
![]()
Пост
|
QUOTE(Honey @ Sat 18-Jun 05, 23:34) vvbond, і мене ці два порти включені, і я тільки що кинула віслюка в exceptions for WXp firewall. Думаю тепер все має запрацювати В мене поки що нічого не змінилось. Джерел як не було так і немає. Хоча якщо йду через пошук, то файл твій знаходжу. Але контакту до нього немає. Кликни на закладку Server та подивись, що там в тебе стоїть: High ID чи Low ID? Якщо останнє, то проблема з твоїм компом, треба дивитись далі. |
Admin |
![]()
Пост
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Група: Адміністрація Повідомлень: 4.946 З нами з: 6.06.04 Пірат №: 1 ![]() |
|
Honey |
![]()
Пост
|
QUOTE(shrewd @ Sat 18-Jun 05, 0:00) Очевидно вся справа в Low ID. Я дав Honey лінк, який може допомогти подолати ту проблемку, та мабуть не вийшло. Ой мабуть дооовго ми її будемо ловити. shrewd, за лінк дякую. Трошки розібралася з віслюком!! От тільки Мазепу ще досі не можу слухати - ті кодеки не спрацювали ![]() ![]() |
Honey |
![]()
Пост
|
QUOTE(vvbond @ Sat 18-Jun 05, 11:52) QUOTE(Honey @ Sat 18-Jun 05, 23:34) vvbond, і мене ці два порти включені, і я тільки що кинула віслюка в exceptions for WXp firewall. Думаю тепер все має запрацювати В мене поки що нічого не змінилось. Джерел як не було так і немає. Хоча якщо йду через пошук, то файл твій знаходжу. Але контакту до нього немає. Кликни на закладку Server та подивись, що там в тебе стоїть: High ID чи Low ID? Якщо останнє, то проблема з твоїм компом, треба дивитись далі. Я ще досі маю Low Id, але зачекайте, зараз перезагружу все - може все буде як положено |
Honey |
![]()
Пост
|
|
![]() ![]() ![]() |
Текстова Версія | Поточний час: 16.01.21, 2:07 |
Українська версія Invision Power Board (Free Trial) v.2
© 2021 IPS, Inc.
|