Океан Ельзи, 10 відеокліпів .zip
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
Океан Ельзи, 10 відеокліпів .zip
Admin |
![]() ![]()
Пост
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Група: Адміністрація Повідомлень: 4.946 З нами з: 6.06.04 Пірат №: 1 ![]() |
Океан Ельзи
Офіційна дата створення гурту "Океан Ельзи" - 12 жовтня 1994 року, коли тодішні учасники львівського гурту "Клан тиші" - гітарист Павло Гудімов, бас-гітарист Юрій Хусточка та барабанщик Денис Глінін - об'єдналися зі ще одним львів'янином, талановитим автором-виконавцем Святославом Вакарчуком. Постійно прогресуючи гурт “ОЕ” здобуває все нових і нових прихильників і не лише серед українців. Пісні про кохання не залишать байдужим нікого, а патріотизм гурту вимагає ще й глибокої поваги до музикантів. Майже всю музику й тексти до пісень пише сам Вячеслав Вакарчук. Відеокліпи:
лінки відсутні |
![]() ![]() ![]() |
shrewd |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: V.I.P. Клуб Повідомлень: 518 З нами з: 13.06.04 Пірат №: 7 ![]() |
Нє, ну boyko смалить не по-дєцькі.
Респект! "Без бою" ... Вакарчук/ОЕ стають все кращими. Пісню хочеться слухати-і-слухати, а після перегляду кліпу хочеться ще одну україночку (чи українчика) зробити! ![]() Ну і про якість: супер! |
Honey |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: V.I.P. Клуб Повідомлень: 218 З нами з: 14.06.05 Пірат №: 352 ![]() |
А куди Гудімов і Хусточка подівалися? Подивилася їх останній кліп, а там явно декотрих обличь не хватає!!!
![]() ![]() |
Yarema |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(Honey @ Fri 24-Jun 05, 0:44) А куди Гудімов і Хусточка подівалися? Подивилася їх останній кліп, а там явно декотрих обличь не хватає!!! ![]() ![]() Гудімов і Хусточка вже давно з ОЕ звалили. |
Spike |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(Yarema @ Fri 24-Jun 05, 11:05) QUOTE(Honey @ Fri 24-Jun 05, 0:44) А куди Гудімов і Хусточка подівалися? Подивилася їх останній кліп, а там явно декотрих обличь не хватає!!! ![]() ![]() Гудімов і Хусточка вже давно з ОЕ звалили. Так вже близько року тому (у червні 2004го) з "Океану" пішли гитарист Юрко Хусточка та Дмитро Шуров, клавішник. Власне причиною було бажання реалізувати свої музичні ідеї, що не вписувались в стилістику гурту ОЕ. Юрко да Дмитро створили власний проект "Esthetic Education" ("Група естетичного виховання")... мушу сказати музон класний ![]() Стосовно ж Гудімова... займається хлопчина власним проектом - http://www.gudimov.com/ - альбомчик свій вже видав... хоч, наскільки то мені відомо, членом гурту ОЕ рахується й досі |
Honey |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: V.I.P. Клуб Повідомлень: 218 З нами з: 14.06.05 Пірат №: 352 ![]() |
QUOTE Так вже близько року тому Тепер все ясно! Вони порозбігалися зразу після того як я виїхала, тому точки я того не знала! А шкода звичайно... |
Panda |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(Spike @ Sat 25-Jun 05, 9:54) Власне причиною було бажання реалізувати свої музичні ідеї, що не вписувались в стилістику гурту ОЕ. Юрко да Дмитро створили власний проект "Esthetic Education" ("Група естетичного виховання")... мушу сказати музон класний ![]() Сподобалась ця вторинність? Тоді може звернись до джерел? Cure(в основному), Queen, Depeche Mode, трохи Led Zeppelin. В них то все чути. А рівень виконання - ну лабухи просто. Я їх пару днів назад вживу чув. |
edinochestvo |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Нарід, а ніхто не міг би залити "Без бою" на rapidshare.de - там безкоштовно можно розміщувати файли до 50 Мб, реєстрації не треба.
Був би дуже вдячний, бо в мене не паше віслюк ![]() |
distributor |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
2 edinochestvo: rapidshare.de дуже корисна річ, якщо знаєш ще такі подібні, напиши! Як закачаю ті кліпи то поставлю Без бою.
|
edinochestvo |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(distributor2000 @ Mon 11-Jul 05, 0:19) 2 edinochestvo: rapidshare.de дуже корисна річ, якщо знаєш ще такі подібні, напиши! Як закачаю ті кліпи то поставлю Без бою. Дякую, "без бою" я вже знайшов, але якщо там є ще щось цікаве, буду вдячний. Ще є yousendit.com - up to 1 Gb webfile.ru megaupload.com |
alloy |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Ще один кліп до збірки - "911!
ed2k://|file|(Okean%20Elzi)%20-%20911.avi|...6CB30C28ACE1D|/ Редаговано alloy: Wed 5-Oct 05, 1:23 |
Spike |
![]() ![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
А в кого є "Для тебя" чи "Long Time Ago" ?
![]() |
gorodok |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 88 З нами з: 2.10.05 З: Львів-сіті Пірат №: 645 ![]() |
QUOTE А в кого є "Для тебя" чи "Long Time Ago" ? А хіба були такі кліпи? ![]() |
Spike |
![]() ![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
|
Zloy Deman |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Слухайте. Чому в мене лінк не працює? Дуже кліпів хочется, а воно каже Сервер не найден
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Текстова Версія | Поточний час: 16.01.21, 1:57 |
Українська версія Invision Power Board (Free Trial) v.2
© 2021 IPS, Inc.
|