Червоний ренесанс, документальне
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
Червоний ренесанс, документальне
Admin |
![]() ![]()
Пост
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Група: Адміністрація Повідомлень: 4.946 З нами з: 6.06.04 Пірат №: 1 ![]() |
![]() Жанр: документальне Режисери: Віктор Шкурін, Олександр Фролов Кіностудія: «Контакт» За період 20—30-х років ХХ століття українська культура пережила своє становлення, розквіт і трагічний фінал. Трисерійна документальна картина розповідає про долі Володимира Сосюри, Павла Тичини, Миколи Хвильового, Леся Курбаса, Миколи Куліша, Михайла Бойчука та Олександра Довженка. У фільмі використані хроніки того часу, автори картини побували на місцях, де розвивалися події цієї похмурої для України епохи, та у численних музеях, що зберегли матеріали, папери й свідчення тих років. Розмір: 3 х 350Мб. Якість: SatRip Формат: колір, DivX 5.0; 688x528/512x384/704x528; ~850 kb/s; 25 fps; Звук: 44100 Hz; MPEG-1 Layer 3; 96 kb/s (48/ch, stereo) CBR Тривалість: 50:44 + 52:00 + 51:34 за фільм дякуємо: boyko ![]() шара закінчилася, тепер тільки трекер: |
![]() ![]() ![]() |
gorodok |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 88 З нами з: 2.10.05 З: Львів-сіті Пірат №: 645 ![]() |
Дякую!!
![]() |
wer |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Дякую
![]() |
Spike |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Рік виходу фільму?
|
vitamin |
![]()
Пост
|
Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 114 З нами з: 31.10.04 З: Кривий Ріг Пірат №: 75 ![]() |
Дякую
|
Бандурист |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Super Це те що треба. Зараз дисертацію пишу про ті часи.
|
Бандурист |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Йо - Там використали мої музичні записи де я граю на бандурі ...... Супер
|
shrewd |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: V.I.P. Клуб Повідомлень: 518 З нами з: 13.06.04 Пірат №: 7 ![]() |
Дуже добре знято. Цікаво дивитися і дає поживу для думок.
|
rabbak |
![]() ![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Червоний ренесанс.
За період 20—30-х років ХХ століття українська культура пережила своє становлення, розквіт і трагічний фінал. |
Xvist |
![]()
Пост
|
Member ![]() ![]() Група: Учасники Повідомлень: 11 З нами з: 4.04.06 Пірат №: 2.472 ![]() |
Дуже дякую! Давно шукав інформацію про цей період в українській культурі.
|
aroma |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 352 З нами з: 2.04.05 З: Ternopil-Chicago Пірат №: 248 ![]() |
Maju pytannja do "Admin" abo inshyh hto znaje jak zrobyty upload jakohos fajla na tsej sajt - http://uashare.sioru.net - de vlasne i lezyt tsej ta tsila kupa inshyh filmiv?! Trema tam maty svij akaunt chy she jakus bidu? Moze je jakis prostishi sajty de unlimit upload - taschej bazano za free
![]() Velyke djakuju! -------------------- "Ще не було так ніколи, щоб не було ніяк!"
ExГолова Верховної Ради Володимир Литвин. |
Admin |
![]()
Пост
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Група: Адміністрація Повідомлень: 4.946 З нами з: 6.06.04 Пірат №: 1 ![]() |
QUOTE(aroma @ Tue 27-Jun 06, 21:00) de unlimit upload - taschej bazano za free ![]() ![]() на наш фтп мають необмежений доступ тільки VIP учасники, це учасники які не беруть все на фрі, а намагаються навпаки, щось роздати це тема не для подібних дискусій, я більше не буду читати твій трасліт, якщо ти хочеш надалі мати можливість писати на цьому форумі тобі прийдеться писати кирилицею! |
rostt |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
дякую!
|
aroma |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 352 З нами з: 2.04.05 З: Ternopil-Chicago Пірат №: 248 ![]() |
у ... як ти наїхав то ... а "трасліт" тому - бо немаю кириличної розкладки на клавіатурі!!! ( я і тепер пишу вгадуючи де яка буква - часу йде уйма - але це для тебе
![]() а щодо "учасники які не беруть все на фрі, а намагаються навпаки, щось роздати" ... так я ж здається про unlimit upload говорю а не unlimit download ... отаке-то воно ... але, якби там не було, дякую за відповідь -------------------- "Ще не було так ніколи, щоб не було ніяк!"
ExГолова Верховної Ради Володимир Литвин. |
laks |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(aroma @ Thu 29-Jun 06, 5:40) а як тобі використовувати наприклад це? http://www.translit.ru/?ua |
![]() ![]() ![]() |
Текстова Версія | Поточний час: 1.03.21, 18:48 |
Українська версія Invision Power Board (Free Trial) v.2
© 2021 IPS, Inc.
|