Esthetic Education - Face Reading (2004), EAC/APE
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
Esthetic Education - Face Reading (2004), EAC/APE
Admin |
![]() ![]()
Пост
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Група: Адміністрація Повідомлень: 4.946 З нами з: 6.06.04 Пірат №: 1 ![]() |
![]() Якість - APE/EAC Розмір: 342 МБ Можливо, важливо, що двоє з них не так вже давно були учасниками „Океану Ельзи”. Можливо, важливо, що один з них – бельгієць. Можливо, і ще щось важливо для тих, хто цікавиться історією. Для тих же, хто цікавиться тим, що відбувається просто зараз, важливим буде дещо інше. Наприклад – музика. Якщо так, то тут є що послухати. І навіть якщо одразу відкинути в сторону поле порівняльного аналізу, все одно можна сказати, що це – цікаво, і що такої музики в Україні видають не дуже багато. На жаль. Бо виховання смаку має не просто відбуватися – воно має тривати. І не десь в окремій точці простору чи у межах певного музичного стилю, напрямку. У зв’язку з цим приємно не визначати якось конкретно стиль того, що виконують ці вихователі. І, оскільки я домовився із собою, що не буду тут їх ні з ким порівнювати – залишається тільки наголосити на тому, що це варто послухати. Хоча-б спробувати, бо в цьому вінегреті намішано чимало цікавих інгредієнтів. Смакує добре. І навіть якщо здається, що цей відгук досить неемоційний – не переймайтеся, то просто настрій такий. А от музика – дійсно варта того, щоб прокрутити диск неодноразово. © UMKA
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Panda |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Я чув їх наживо. Думав ну звук не виставили, ну починають тільки, ну деруть в кого попало, ну ще навчаться грати.. може.
А це крутив неодноразово. Це точно воно? Вони його в підвалі зводили? Соліста видно вигнали з Бельгії, а наші підбрали. Щоб в студії звести отаке от?... Слава Вакарчуку який вигнав тих двох з Океану. Хоча дивно звичайно - в Океані вони грали непогано, а тут люди просто нікуди не попадають, руки повсихали видно. ![]() Повне IMHO. |
gorodok |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 88 З нами з: 2.10.05 З: Львів-сіті Пірат №: 645 ![]() |
Не знаю як ці колишні океанівці, не чув, але те що продає Гудімов це повна фігня в стилі несмертельного ректора Поплавського!
|
Honey |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: V.I.P. Клуб Повідомлень: 218 З нами з: 14.06.05 Пірат №: 352 ![]() |
QUOTE(gorodok @ Wed 12-Oct 05, 6:52) Не знаю як ці колишні океанівці, не чув, але те що продає Гудімов це повна фігня в стилі несмертельного ректора Поплавського! Мені оця "Естетична Освіта" також ніскілечки не сподобалася. Я очікувала почути щось зовсім інше, але куда там... лоханулися хлопці одним словом. А от на рахунок Гудімова - то тут я не погоджуюся; чула кілька його пісень і мені вони сподобалися. Є така стара мудрість - "на смак товариш не всяк" ![]() |
Stranger |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
буду признателен за линк в инете откуда можно стянуть, бо ссылка с первого поста у мну не тянется(
|
distributor |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
|
mmaksymiv |
![]()
Пост
|
новенький ![]() Група: Учасники Повідомлень: 2 З нами з: 23.10.07 Пірат №: 12.876 ![]() |
Буду дуже вдячний якщо Я скини лінк з відки можна стягнути, але не через eMule просто вмене ця порга блокується адміном. Або підкажіть альтернативні методи як стягнути можна
|
![]() ![]() ![]() |
Текстова Версія | Поточний час: 26.02.21, 18:24 |
Українська версія Invision Power Board (Free Trial) v.2
© 2021 IPS, Inc.
|