Vasya Club - Хіпан (2002), EAC/APE
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
Vasya Club - Хіпан (2002), EAC/APE
vvbond |
![]() ![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 250 З нами з: 19.05.05 Пірат №: 315 ![]() |
![]() Видавець: Максимум музики Якість: EAC/APE Розмір: 286 MB Полюбляєте рок-н-рол? А під делікатним соусом та з пікантними спеціями? З неслабою духовою секцією? З ранку до вечора до ранку? Як альтернативу – замість побачення з подружкою(чи то кавалером)? Як додаток до побачення? Як його головний зміст? Як засіб сприймати довколишню дійсність із усмішкою? Що? Привід для того, щоб вранці прокинутись живим, не зважаючи на похмілля? Привід для того, щоб скуштувати автостопу чотири порції і більше? Танцювати на бруківці босоніж? Ловити язиком травневу зливу і лапатий сніг? Щоб не тільки драйв, а й думки кольорові? Щоб усмішка не від зілля, а від задоволення? У метро, на роботі, в авто, труні, кущах, під водою та на небесах? То Ви таки справді полюбляєте рок-н-рол? Як не робити, то хоча б слухати? Що? Подати прямо в ліжко? Треки:
RIP INFO: Extractor: EAC v0.95 pb5 Codec: Monkey's Audio v3.99 Compression: Extra High Archiver: WinRAR v3.50 Archive Contents: APE/CUE/LOG/HQ Covers Реліз від Na3ar шара закінчилася, тепер тільки трекер: Купуйте ліцензійну продукцію! Інтернет-крамниці: УМКА / АртВертеп / Наш Формат / Книгарня "Є" |
![]() ![]() ![]() |
gorodok |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 88 З нами з: 2.10.05 З: Львів-сіті Пірат №: 645 ![]() |
![]() ![]() |
Admin |
![]()
Пост
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Група: Адміністрація Повідомлень: 4.946 З нами з: 6.06.04 Пірат №: 1 ![]() |
прошу також вказувати: рік, тривалість та розмір!
|
vvbond |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 250 З нами з: 19.05.05 Пірат №: 315 ![]() |
|
Admin |
![]()
Пост
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Група: Адміністрація Повідомлень: 4.946 З нами з: 6.06.04 Пірат №: 1 ![]() |
|
vvbond |
![]()
Пост
|
QUOTE(Admin @ Sun 9-Oct 05, 17:53) Дякую, я знайшов швидше, мені для головної сторінки ці дані потрібно але чому в назві файлу 2002, а я також бачив 2003? Не знаю, в чому там справа. Я брав інфу ось тут |
Admin |
![]()
Пост
|
додано http лінк
|
paeraenoiae |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Привіт усім,
у мене ніяк не хоче працювати цей альбом. Мо шось не так роблю? |
Admin |
![]()
Пост
|
що ти робив і в чому конкретно проблема? правильно поставлене запитання це вже половина відповіді
|
paeraenoiae |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
|
Admin |
![]()
Пост
|
я ж давав лінк на документацію
http://www.share.net.ua/docs/entry/2/4/ |
khd |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Вася Клаб це шансон?...рішуче НІ!!!
|
Yaryk |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 285 З нами з: 24.02.06 З: Луцьк Пірат №: 2.098 ![]() |
Прохання конвертнути в мп3 і перезалити на рапідшару цю музику
Будь-ласка... Не хочеться лишній трафік качати |
MisterR |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Модератор Повідомлень: 718 З нами з: 15.12.05 З: Львів Пірат №: 1.270 ![]() |
2Yaryk:
ось, будь-ласка, як і замовляли в mp3 форматі на rapidshare.de http://rapidshare.de/files/31078237/2002_-_Hipan.rar 2Admin: допишіть лінк в список джерел. -------------------- Якщо ти любиш українську музику і шукаєш тексти улюблених виконавців, заглянь сюди - nashe.com.ua.
|
Yaryk |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 285 З нами з: 24.02.06 З: Луцьк Пірат №: 2.098 ![]() |
MisterR
Щиро дякую ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Текстова Версія | Поточний час: 26.02.21, 12:28 |
Українська версія Invision Power Board (Free Trial) v.2
© 2021 IPS, Inc.
|