Василь Мельникович - Гуцул-хуліган 2 (2005), APE/EAC + MP3 + Covers
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
Василь Мельникович - Гуцул-хуліган 2 (2005), APE/EAC + MP3 + Covers
laks |
![]() ![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Якість: APE/EAC + covers Тривалість: 57:34 хв. Видавець: 6 секунд, Млин Records Рік видання: 2005 Розмір: 424,1 Мб. / RAR 3.42 Пропоную Вашій увазі другий альбом Василя Мельниковича «Гуцул – хуліган 2». Хто хоче нагадати собi помаранчеву революцiю, так раджу послухати трек перший - Москалi хорошi i другий трек Легенда про Яєчко. В першiй коломийцi репується не тiльки жартом про вибори 2004, але й про Юльку, Москалiв i Путiна. В другому треку розповiдається про Яника i його атентат (розумiється йдеться про маленьке яєчо яке влучив студент в Iвано-Франкiвську прямо Яниковичу). Гуцул–хуліган 2 висловлює свою думку на тему Армiя, спiваючи: «А офiцери самi ***i....» («Не хочу в армію»), відносин зi коханою Оксаною («Оксана & Suzanna»). Особливо приємно здивував наспiваний етно-дует зi Вiктором Павликом («Фай-дулі»). Коломийки Василь закiнчує пiснею на тему емiграцiї: «Журавлi, журавлi передайте привiт...» («Повертайся у Львiв»). Хто купить оригiнальний диск, так крiм чудових коломийок чи обкладинки (де є зображена i дружина Василя Оксана), найдете i знижковий купон! Так слухаймо україномовну музику i ходiмо на україномовнi концерти, бо зi збору за продаж компакт-диска спiвак не проживе! Приємного вiдпочинку! ![]() Track List: Василь Мельникович - Гуцул-хуліган 2 (2005)
шара закінчилася, тепер тільки трекер: Купуйте ліцензійну продукцію! Інтернет-крамниці: УМКА / АртВертеп / Наш Формат / Книгарня "Є" |
![]() ![]() ![]() |
Admin |
![]()
Пост
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Група: Адміністрація Повідомлень: 4.946 З нами з: 6.06.04 Пірат №: 1 ![]() |
я редагувати не буду, досить
|
laks |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
|
Admin |
![]()
Пост
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Група: Адміністрація Повідомлень: 4.946 З нами з: 6.06.04 Пірат №: 1 ![]() |
QUOTE(laks @ Tue 29-Nov 05, 13:14) Це ви про що? Що i справдi так багато помилок.... Ось вже двi годинки качаю на 72.21.33.10 Гуцула Х. 2, ще пише 12 хвилин докачки! (na torent качаB 5 хвилин) формат стилю не той який торент!? є різниця між самим архівом і торент файлом? і взагалі як це можна порівнювати |
vvbond |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 250 З нами з: 19.05.05 Пірат №: 315 ![]() |
QUOTE(laks @ Tue 29-Nov 05, 23:14) Це ви про що? Що i справдi так багато помилок.... Ось вже двi годинки качаю на 72.21.33.10 Гуцула Х. 2, ще пише 12 хвилин докачки! (na torent качаB 5 хвилин) Допоможу Адміну с поясненнями: laks, Тебе ж людина просила: зроби АРЕ. А ти що зробив? ![]() Навіть на вказав, що це є. Як я розумію, це - МР3. Де вказаний бітрейт? Від твого МР3 користі взагалі мало. Ти повинен був помітити, що тут більш поважають саме АРЕ, а не щось інше. Для кого оця тема написана? Саме для таких як ти. Почитай й зроби як там пишуть. А якщо не знаєш, як оформлювати реліз, то подивись, як це роблять інші. І залий готовий файл адміну на сервер, він тобі вже 3 рази пояснював ![]() Filefactory тоді буде не потрібним як і торент. Редаговано vvbond: Tue 29-Nov 05, 23:06 |
laks |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(vvbond @ Wed 30-Nov 05, 0:05) Допоможу Адміну с поясненнями: laks, Тебе ж людина просила: зроби АРЕ. А ти що зробив? ![]() Навіть на вказав, що це є. Як я розумію, це - МР3. Де вказаний бітрейт? Дякую за щирi ради, сробую виправитись (я в цьому тiлькi 3 дня, дайте зорiєнтуватися)! До речi цi рiпи я робив дивною програмкою - Мавпою, як це розписано на цьому чудовому форумi i тому бiтрате виходить зi мавпiю дивний (192-256...). А той уюблений АПЕ я двi години мучився, iнсталював, рiповав i робив все як вказано тутоньки робимо i вилазить iконка фаттал еррор, чи зовсiм не конвертує! Так я й поки-що зробив так, думаю цiлком хватить i так, но якщо хочите АПЕ, додi можу образ аудiа ЦД iзо уплоуд на зiроньку колись за двi години залити. QUOTE Filefactory тоді буде не потрібним як і торент. - але на нього я заливав тiльки 5 хвилин, а на зiроньку ( 72.21.33.10) бiльш як годину, це велика рiзниця, чи не так? (за двi години все-таки встигаю того бiльше реалiзувати)![]() |
Admin |
![]()
Пост
|
laks, образи не треба, тільки АРЕ. Почитай ще раз ТУТ
QUOTE - але на нього я заливав тiльки 5 хвилин, а на зiроньку ( 72.21.33.10) бiльш як годину, це велика рiзниця, чи не так? (за двi години все-таки встигаю того бiльше реалiзувати) так ти не архів заливав 5 хвилин! а тільки торент файл подивись скільки він важить!на сервер ти завантажуєш з максимальною швидкістю яку може дати твоє з'єднання! люди не смішіть мене, це не сайт де я маю роз'ясняти "як включити комп'ютер" |
vvbond |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 250 З нами з: 19.05.05 Пірат №: 315 ![]() |
laks, подивись ще ось сюди: APE for DUMMIES
Тут все з малюнками розписане. Навіть мала дитина повинна зрозуміти |
laks |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
QUOTE так ти не архів заливав 5 хвилин! а тільки торент файл подивись скільки він важить! 86,8 MbQUOTE на сервер ти завантажуєш з максимальною швидкістю яку може дати твоє з'єднання! Так це щось дивне в мене Лан3, мабуть щось зiронька тягне тiльки 10-100 кБитес/с залежно хто i скiльки закаchує...![]() ![]() До речi заливати на 72.21.33.10 iсо образ аудiо диска Гуцула Хулiгана2? Чи Вам хватить то що залил вчора |
laks |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
QUOTE Тут все з малюнками розписане. Навіть мала дитина повинна зрозум... ![]() Ви що, менi у варi_ята граєте? Я ж писав, що все зробив як тут розписано i нiчого не виходить, тобто рiпнути адiо диск на АПЕ файл. Якiсь глюкi (може це тим що у мене ЛГ нагрiвачка?) ![]() ![]() |
Admin |
![]()
Пост
|
тільки АРЕ! NO ISO
|
wer |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Дуже дякую!
![]() pobolshe be takih na rodneh pisen |
laks |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
|
laks |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
|
vvbond |
![]()
Пост
|
QUOTE(laks @ Wed 30-Nov 05, 21:45) ![]() Добре, постараюсь! А можне цей АПЕ робити через iншу програмку? Якщо так, яку? Я хочу робити АПЕ рiпи своїх аудiо дискiв. Якщо ти все робитемеш правильно, то проблем не повинно бути. EAC працює на будь-якому компі. Зроби все крок за кроком. Причина помилок може бути в тому, що в тебе не стоїть нормальний ASPI. Ти його перевірив? Скачай ось и перевір ASPI Checker Якщо з ASPI є проблеми, скачай й постав ось це: Windows ASPI drivers version v4.71.2 |
![]() ![]() ![]() |
Текстова Версія | Поточний час: 26.02.21, 18:09 |
Українська версія Invision Power Board (Free Trial) v.2
© 2021 IPS, Inc.
|