Sex у нашому селі 3 (2004), пісні-коломийки про СЕКС
Привіт Гість ( Вхід | Реєстрація )
Sex у нашому селі 3 (2004), пісні-коломийки про СЕКС
laks |
![]() ![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
![]() Якість: APE/EAC (зі МЦ-Аудіо Касети) Тривалість: 45:31 хв. Розмір: 312.62 Мб. Пропоную Вам збірник пісень Василя Мельниковича Секс у нашому селі 3 (2004), які щойно спік зі каcетки на аудіо а потім на АПЕ! Тягнемо! Ну, як на мене, можна б на поліграфії було і більше оголеної натури вмістити, та то вже таке. Це не слід вважати за серйозний недолік, бо чого-чого, а оголеної натури в записаних тут пісеньках стільки, що хоч зараз починай знімати славнозвісні німецькі фільми особливого жанру. І не те щоб завдяки цій збірці можна значно поглибити свої знання відносно людської анатомії – але, з іншого боку, відвертість текстів чимось нагадує таке явище, як дитяча безпосередність. Фізіологія стосунків тут вивчається, спостерігається, висвітлюється з таким непідробним натхненням, з такою пильною увагою, що можна тільки позаздрити. У всякому разі, гадаю, варто попередити, що цей запис – для більш-менш дорослих слухачів. Для вразливої дитячої психіки – не рекомендую. Дорослі розваги – вони на те й дорослі, щоби розважатися. Бо, чесно кажучи, доросла людина зі всього цього ще й посміятися зможе добряче. Або, принаймні, посміхнеться. © UMKA
шара закінчилася, тепер тільки трекер: Купуйте ліцензійну продукцію! Інтернет-крамниці: УМКА / АртВертеп / Наш Формат / Книгарня "Є" |
![]() ![]() ![]() |
vvbond |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 250 З нами з: 19.05.05 Пірат №: 315 ![]() |
QUOTE які щойно спік зі каcетки на аудіо а потім на АПЕ Уявляю, з якою якістю те АРЕ вийшло, якщо ти його з касети переганяв ![]() ![]() Здається мені, ти й досі не зрозумів, в чому саме є цінність АРЕ і коли його застосовувати ![]() ![]() Сподіваюсь, що "Наші партизани", з яких ти пообіцяв зробити АРЕ, в тебе не на касеті ![]() |
laks |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Yakist zi kassetu normalna, mozhna sluhati, krashcha za original! V ponedilok yakshcho bude net, postavlyu rip N_PARTIZ. audio org CD v APE, TAK?
|
laks |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(vvbond @ Fri 16-Dec 05, 21:32) Уявляю, з якою якістю те АРЕ вийшло, якщо ти його з касети переганяв ![]() ![]() Здається мені, ти й досі не зрозумів, в чому саме є цінність АРЕ і коли його застосовувати ![]() ![]() Сподіваюсь, що "Наші партизани", з яких ти пообіцяв зробити АРЕ, в тебе не на касеті ![]() Та скоро всі KPIM формату АПЕ й чути про інші не хочуть, так я й поставив у АПЕ! Інші диски Гуцул Хуліган2, Не-журись у хорошій якості у АПЕ зі орг.аудіо ЦД! І ті наші партизани будуть такі-ж хороші! До речі маєте щось в замін (типа гр.Тінь Соця на ФТП???) А так хотілося догодити! ![]() |
vvbond |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: Активні Учасники Повідомлень: 250 З нами з: 19.05.05 Пірат №: 315 ![]() |
QUOTE(laks @ Fri 16-Dec 05, 21:59) Та скоро всі KPIM формату АПЕ й чути про інші не хочуть, так я й поставив у АПЕ! Інші диски Гуцул Хуліган2, Не-журись у хорошій якості у АПЕ зі орг.аудіо ЦД! І ті наші партизани будуть такі-ж хороші! До речі маєте щось в замін (типа гр.Тінь Соця на ФТП???) А так хотілося догодити! ![]() От якби ти ще й навчився свої думки так висловлювати, щоб тебе було зрозуміло. ![]() Ти ж написав, що ти з касети АРЕ зробив, а не з компакт-диску. А це є, як відомо, дві дужу різні річі. Якщо робиш АРЕ з компакт-дисків, то всі будуть задоволені ![]() До чого тут фтп, про яке ти питаеш, я також не зрозумів. |
distributor |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
laks,
з касети робити АРЕ це марна справа, для касети навіть MP3 192kbps забагато, бо касета це аналоговий носій інформації, і якість навіть блисько не наближається до аудіо диску. Отже касету ріпати в АРЕ НЕ ТРЕБА А за музику, дякую, просто ми всі живемо щоб взнавати нові речі. |
laks |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
distributor: Так HE TAK VJE марна справа, день ріп МЦ робив, другий день Апе а на третій день на сіроут залил! Вийша така собі трійця!
Виправлюсь! |
distributor |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
Повір мені я знаю що таке ріп з касети робити, і аудіо і відео, це довга і нудна праця, не те що диск, і тому ще раз дякую.
Але АРЕ було зроблено для того щоб якість яка є на диску не змінювалась, та не погіршувалась. Бо АРЕ, це формат який кодує аудіо без втрати якості, а МЦ вже й так з втратою. |
Admin |
![]()
Пост
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Група: Адміністрація Повідомлень: 4.946 З нами з: 6.06.04 Пірат №: 1 ![]() |
а чому не на наш акаунт?
|
distributor |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
|
Admin |
![]()
Пост
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() Група: Адміністрація Повідомлень: 4.946 З нами з: 6.06.04 Пірат №: 1 ![]() |
|
distributor |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
|
zazai |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: V.I.P. Клуб Повідомлень: 366 З нами з: 1.10.04 З: Дальне зарубіжжя Пірат №: 56 ![]() |
QUOTE з касети робити АРЕ це марна справа, для касети навіть MP3 192kbps забагато, бо касета це аналоговий носій інформації, і якість навіть блисько не наближається до аудіо диску. Є дуже якісні магнітні носії з широким діапозоном і нізким шумовим порогом. Й , до речі, звук з касети йде більш м_ягкий й приємний для вуха. Проте зовсім інша річ на якій апаратурі робився запис та на якій він відтворюється.. Хоча я сумніваюсь, що в цьому випадку була проведена досконала фахівнича праця на гарному оборудованіі, тому стискати це в АПЕ немає сенса (мені так здається). У мене є записи оціфровані мною же з моїх же касет і трохи відредаговані (мною же) і що звучать краще за мп3 зроблений з ліцензійного діска, тому це ще не виришене питання, що краще - мп3 з діска чи з касети. Хоча ,заради правди, треба додати, що в більшості випадків мп3 з діска кращі. -------------------- Аби здолати Дракона, мусиш сам обернутись на Дракона
|
distributor |
![]()
Пост
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(zazai @ Sat 17-Dec 05, 4:56) Є дуже якісні магнітні носії з широким діапозоном і нізким шумовим порогом. Й , до речі, звук з касети йде більш м_ягкий й приємний для вуха. Проте зовсім інша річ на якій апаратурі робився запис та на якій він відтворюється.. Судив по своїй апратурі... QUOTE Хоча я сумніваюсь, що в цьому випадку була проведена досконала фахівнича праця на гарному оборудованіі, тому стискати це в АПЕ немає сенса (мені так здається). У мене є записи оціфровані мною же з моїх же касет і трохи відредаговані (мною же) і що звучать краще за мп3 зроблений з ліцензійного діска, тому це ще не виришене питання, що краще - мп3 з діска чи з касети. Хоча ,заради правди, треба додати, що в більшості випадків мп3 з діска кращі. Залежить від багатьох факторів, яка якість диску хто ріп робив і т.д. Ну значить касети -> mp3 192kbps. І ще, тут щоб касети ліцензійні знайти, треба дуже добре пошукати, бо я не бачив ніде, взагалі, пластинки ще з горем поплам а от касети... |
zazai |
![]()
Пост
|
![]() Advanced Member ![]() ![]() ![]() Група: V.I.P. Клуб Повідомлень: 366 З нами з: 1.10.04 З: Дальне зарубіжжя Пірат №: 56 ![]() |
Забув в кінці додати, що все, що я хтів сказати - це , що не слід так категорично відноситись до запису з касет.
-------------------- Аби здолати Дракона, мусиш сам обернутись на Дракона
|
![]() ![]() ![]() |
Текстова Версія | Поточний час: 26.02.21, 13:30 |
Українська версія Invision Power Board (Free Trial) v.2
© 2021 IPS, Inc.
|